Începe războiul la Survivor România! Cel de-al treilea joc Individual, marcat de tensiuni uriașe! Urmăriți un nou consiliu de nominalizare palpitant, ASTAZI, 3 iulie, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 03 iul 2021, 18:41

Ediția de sâmbătă a emisiunii Survivor România 2021 se anunță una plină de adrenalină și tensiuni. Cine va fi nominalizat în cel de-al treilea consiliu de nominalizare?

După emoțiile primelor două jocuri individuale, tensiunea iși face loc și în cel de-al treilea joc individual! Fiți alături de concurentul vostru favorit, astazi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Elena Marin, nominalizare neașteptată! Concurenții de la Survivor România 2021 au rămas șocați de decizia Faimoasei. Pe cine vrea să trimită acasă?

Al treilea joc individual la Survivor România 2021

Sâmbătă se anunță o ediție incendiară la Survivor România, de la ora 20:00, în care Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius și Albert se vor confrunta din nou într-un joc extrem de dificil, în cel de-al treilea joc individual din această săptămână.

Alianțe, conflicte, lupta pentru supraviețuire, nominalizări și jocuri de culise, acestea sunt poate cele mai importante ingrediente din reality-ul Survivor România 2021 după jocurile din competiție în care se decide cine sunt câștigătorii.

"Pentru Elena, eu sunt dușmanul numărul 1, a marturisit Zanni.

Survivor România aduce în prim plan al treilea joc de imunitate din această săptămână, dar și noi intrigi și dispute.

Conflictul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România 2021 pare să nu se termine. Cei doi nu par să ajungă la un numitor comun, iar acest lucru poate fi observat cu ușurință. 

Zannidache a relatat o discuție cu Elena.

"Elena: Mai știi ce a zis Moroșanu, Irisha?

Zanni: Măi, Eleno, ce treabă are cu ce vorbeam noi acum?

Elena: Hai, Zannidache! știu că mă înjuri în fiecare zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zanni: Cine te înjură, femeie?"

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Până acum, concurenții de la Survivor s-au luptat pentru hrană, pentru a câștiga imunitatea săptămânii, însă de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a avea șanse cât mai mari de a ajunge în Marea Finală și a cștiga 250.000

de lei.

În cadrul consiliului de nominalizare, un concurent dintre Zanni, Elena, Maria, Andrei, Marius și Albert va fi în pericol de eliminare din competiția Survivor România 2021.

În primul consiliu de nominalizare al săptămânii, Marius Crăciun a câtigat primul joc individual. Astfel, concurentul din echipa albastră a avut responsabilitatea de a face o nominalizare, prin urmare Elena Marin este prima concurentă în pericol de eliminare.

În cel de-al doilea consiliu de nominalizare, Elena Marin l-a propus spre eliminare pe Marius Crăciun, după ce a ieșit campioana celui de-al doilea joc individual.

Rămâne de văzut cine este cel de-al treilea concurent propus spre eliminare din ediția de mâine.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

Urmărește o ediție Survivor România 2021 cu totul incendiară, astazi, de la ora 20:00, pe Kanal D!