Începe reabilitarea Cazinoului din Constanța! Dan Negru, despre detaliul pe care puțini români îl știu: „A fost antreprenorul Cazinoului Constanța o vreme”

Autor: Laura Macovei

Prezentatorul TV i-a pus la curent pe urmăritorii săi cu ultimele detalii ce țin de restaurarea Cazinoului din Constanța

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV Dan Negru a ajuns la Cazinoul din Constanța și le-a transmis urmăritorilor săi câteva informații pe care foarte puțini șe cunosc.

Dan Negru se află în Constanța în vacanță, în ultimul weekend în care vremea este cât de cât permisivă cu românii aflați pe litoral. Prezentatorul TV nu a putut să uite de fanii săi din online și i-a pus la curent cu ultimele detalii ce țin de restaurarea Cazinoului din Constanța, emblema orașului.

Citește și: Dan Negru a anunțat decesul unui iubit star rock: „A murit azi”! Românii îi ascultau cu drag melodiile

Dan Negru, despre detaliul puțin cunoscut de români, legat de Cazinoul Constanța

În vizita sa la Cazino, Dan Negru a amintit de o mare personalitate, care a fost și antreprenorul clădirii. Este vorba de unicul fiu al lui Ion Creangă, Constantin Creangă.

De asemenea, Dan Negru a amintit o vorbă celebră potrivit căreia speranța că se poate mai bine în România există și faptul că începe restaurarea unei astfel de clădiri e un semn bun.

„În sfârșit un sunet de bormașină care nu demolează, ci face. Nu știu când o să fie gata, dar știu că măcar s-au apucat de treabă la cazinoul din Constanța.

Am venit până aici de la hotelul unde stau în weekend-ul ăsta de vară spre toamnă. Am venit să văd Cazinoul din Constanța, una din cele mai reprezentative clădiri din România din toate timpurile.

Bine, n-a fost așa de la început. La inaugurare, presa a făcut praf clădirea asta, a spus că e o urâțenie, că e o „matahală împopoțonată cu zorzoane”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Dar uite că timpul a făcut dintr-o urâțenie, dintr-o „matahală”, o splendoare. Puțini știu că băiatul lui Ion Creangă, unicul fiu al lui Creangă, Constantin Creangă, a închiriat la un moment dat preț de o vară cazinoul ăsta. Și-a deschis aici un restaurant, o cofetărie.

Băiatul lui Creangă, Constantin a fost antreprenorul Cazinoului Constanța o vreme.

„N-ar fi rău să fie bine-n țara asta” zicea taică-său..”

Cazinoul a făcut ca zona asta să fie una din cele mai scumpe zone imobiliare din oraș. 5 ani a durat construcția cazinoului. Acum să vedem cât durează restaurarea,” a transmis Dan Negru în videoclipul postat pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)