Începe școala și trebuie să te pregătești cu rechizite pentru copii?

Author: Oana Picerea

Creioanele, culorile, pixurile și caietele înseamnă că este din nou momentul! Toți părinții știu că cumpărăturile de rechizite pentru întoarcerea la școală se pot acumula rapid. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza costul.

Majoritatea școlilor vor avea o listă cu rechizitele de care copilul tău are nevoie. Dacă ai norocul să obții acea listă cu mult timp înainte, poți sări peste mulțime și să mergi mai devreme la cumpărături. Înainte de a pleca, haide să aruncăm o privire la câteva idei care pot economisi câțiva pași și niște bani.

Sfaturi pentru a cumpără rechizite pentru copii

1. Mergi la cumpărături din timp

Dacă începi să mergi devreme la cumpărături, poți obține rechizite puțin câte puțin, în loc să stai ore în șir la magazin încercând să grăbești copiii să cumpărați rechizite cu o săptămână înainte de a începe școala. Urmărește vânzările săptămânale din toate magazinele din apropierea ta și cumpără articole pe măsură ce sunt desemnate.

2. Profită de cumpărăturile online

Anul acesta, poți încerca să cumperi rechizite din confortul canapelei, în pantaloni de trening, cu gustări! Este mai puțin stresant să cauți caiete cu diferite animații pe un site, spre deosebire de a săpa prin cutii de pe rafturi. Plus că, de cele mai multe ori, anumite produse nu le găsești în magazin. Vrei să comanzi toate rechizile de care copilul tău are nevoie dintr-un singur loc? Caută Librariajunior.ro și uită-te după rechizitele necesare pentru începerea școlii.

3. Cumpără doar ce este pe listă

Orice element care nu este pe lista furnizată de profesorul copilului tău probabil nu este necesar. Deși copiii pot cere provizii suplimentare, poți face o regulă că, dacă ceva nu este pe listă, nu îl vei cumpăra. Se pot distra alegând articolele care sunt cu adevărat necesare. De asemenea, le poți face o surpriză și să le cumperi pe parcursul anului rechizitele extra pe care le doresc, ca bonus că iau note mari.

4. Verifică dacă copiii tăi mai au rechizite din anii trecuți

Există o posibilitate să mai fie rechizite rămase din anii trecuți care pot fi folosite. Caută în biroul tău creioane, pixuri, caiete nefolosite, hârtie de caiet și multe altele. Nu uita să verifici geanta cu cărți a copilului tău, creioanele colorate, cutia de prânz și orice altceva îți vine în minte.

5. Urmărește promoții

Pe măsură ce calendarul se apropie de începutul anului școlar, ține ochii deschiși. Vânzările cresc, iar cumpărătorul inteligent va fi în căutarea celor mai bune oferte.

Adesea, un magazin va avea caiete la vânzare la prețuri reduse, în timp ce altul va avea o reducere grozavă la creioane. Folosirea cu înțelepciune a cupoanelor te poate ajuta să economisești o mulțime de bani.

6. Compară prețurile înainte de a cumpăra rechizitele

Indiferent dacă faci cumpărăturile în magazin sau online, compararea prețurilor este cheia pentru a obține cel mai bun profit de la întoarcerea la școală. Majoritatea magazinelor mari vor face oferte concurente la prețuri egale, iar acest lucru nu numai că va economisi bani, dar va economisi și timp.

Începerea școlii nu trebuie să spargă banca. Obține lista de cumpărături, respect-o și concentrează-te pe economisirea banilor urmând aceste sfaturi. Acest an școlar te poate costa mai puțin decât oricare altul.

 

Sursa foto: Unsplash.com

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.