Incepuse sa se ingrase iar pielea i se umpluse de cosuri, si nu stia de ce. E incredibil cum s-a transformat dupa ce a renuntat la 2 alimente

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 feb 2017, 10:15

Femeia din imaginile alaturate s-a confruntat cu o problema de sanatate ciudata, pentru care nu reusea sa gaseasca o rezolvare.

Kirsty Huntley, in varsta de 32 de ani, a observat la un moment dat ca pe pielea de pe fata si pe maini incep sa ii apara cosuri. Initial nu a dat importanta acestui aspect si a crezut ca este ceva trecator.

Numarul cosurilor s-a inmultit insa, iar pe langa acest lucru Kirsty a observat ca incepuse sa ia considerabil in greutate, desi nu facea excese si avea un stil de viata destul de activ.



Contrariata si speriata de ceea ce i se intampla, a mers in cele din urma la un control de specialitate. Dupa mai multe teste si analize, medicii au reusit sa ii puna un diagnostic: suferea de boala Behcet, o afectiune din cauza careia vasele de sange din corp i se inflamau.

Desi a urmat tratamentele prescrise de doctori, acestea nu au functionat. In cele din urma a decis sa mearga la un alergolog si sa-si faca un test de alergii, de unde a reiesit ca are intoleranta la oua si cafea.


Pare incredibil, insa la 3 luni de cand a renuntat sa mai consume alimentele a slabit 15 kilograme, iar pielea ei este impecabila. Iata cum arata Kristy acum:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul