''Încerc să îmi revin din starea de șoc'' Alex Velea, primele declarații după ce a fost audiat ca martor în dosarul de crimei din Padina! Atât Antonia, cât și Alina Erimia se aflau la fața locului

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 feb 2024, 21:54

Alex Velea si Antonia au participat la o petrecere care s-a incheiat tragic, dupa ce un barbat a fost injunghiat

În incident cu macete a avut loc în cadrul unui eveniment în care se aflau mai multe vedete, printre care si Alex Velea, Antonia si Alina Erimia, iar acestea sunt primele imagini ale intervenției.

Au apărut primele imagini cu intervențiile salvatorilor la evenimentul exclusivist ce s-a terminat cu înjunghierea unui bărbat de 41 de ani. La evenimentul din Padina, județul Dâmbovița au participat și vedete cunoscute, precum Alex Velea, Antonia și Alina Eremia, scrie antena3.ro . 

Alex Velea a făcut în această primele declaratii referitoare la incidentul care s-a întâmplat la petrecerea la care acesta a participat:

'' Salutare tuturor. Încerc să îmi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum face de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăesc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat asa....'
', a scris Alex Velea pe InstaStory.

Imaginile intervenției de la petrecerea unde un bărbat a fost înjunghiat

Alex Velea, surprins cum se distra cu suspecții, înainte de crima de la petrecerea din Padina.

Antena 3 CNN a prezentat imagini exclusive cu principalul suspect în cazul crimei, surprins aseară cu Alex Velea la hotel. Vedeti mai mult imagini aici

Un bărbat de 41 de ani, ce era patronul unei firme de pază, și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat de aproximativ 20 de ori de către trei bărbați. Incidentul nefericit a avut loc în noaptea dintre 10 spre 11 februarie, în cadrul unui eveniment exclusivist ce se desfășura la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița.

Potrivit primelor investigații, bărbatul de 41 de ani din Târgoviște nu ar fi fost mulțumit de muzica ce se asculta la eveniment, iar trei bărbați ce fac parte din clanul Fabian, au mers afară, împreună cu bărbatul pentru a discuta problema.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Alex Velea, Antonia și Alina Eremia au mers la o petrecere care a devenit locul unei crime. Alex Velea a fost audiat ca martor!

Discuția celor patru bărbați nu a fost una calmă, astfel spiritele s-au încins rapid, degenerând astfel încă din interiorul localului. Conflictul spontan ar fi avut loc după ora 2:00, iar după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani cu maceta de 20 de ori, cei trei bărbați din clanul Fabian au plecat cu o mașină și au încercat să se ascundă, însă autoritățile

i-au găsit rapid într-o cabană din apropierea comunei.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița.

Cei trei suspecți fac parte dintr-un temut clan din București

Cei trei bărbați ce fac parte din clanul Fabian se află în custodia poliției și sunt suspectați că l-au atacat pe bărbatul de 41 de ani care a și murit ulterior, însă doar unul este considerat autorul crimei. Bărbații suspectați sunt familiarizați cu astfel de incidente neplăcute și agresive, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au adăugat polițiștii. Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița și sunt în curs de desfășurare, astfel încât să se află detaliile exacte în care a avut loc crima, potrivit adevarul.ro.