”Încerc să mă repar sentimental” Ionuț și-a deschis sufletul în fața Lorenei, la date. Concurentul i-a mărturisit că este pe drumul cel bun spre ”vindecare”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 mai 2023, 18:20

Ionuț a iesit la primul date 

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț a mers la primul date după despărțirea de Larisa. Concurentul s-a simțit ușor inconfortabil în prezența Lorenei, dar, totodată, s-a deschis în fața ei și i-a spus ce are pe suflet.

Date-urile au fost pe pauză până acum pentru Ionuț, după ce el și Larisa și-au spus adio. Concurentul se simte pregătit să facă din nou pași spre fericire și să-și găsească sufletul pereche în Casa Iubirii. Ionuț și Lorena au mers la date, o întâlnire pe care concurentul a numit-o mai mult o interacțiune, căci și-a ieșit din mână de când nu a mai ieșit cu o fată la întâlnire.

Ionuț se simte pregătit să dea o nouă șansă iubirii și să-și găsească sufletul pereche

Ionuț a fost extrem de sincer cu Lorena și a mărturisit că ultimul an a fost extrem de dificil pentru el și simte în sfârșit că este pe drumul cel bun către vindecare. Lorena și-a dorit foarte tare să afle cât mai multe lucruri despre Ionuț, chiar și din perioada când nu făcea parte din proiectul Casa Iubirii.

Citește și: Radu a profitat de moment și i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta este foc și pară după gestul lui Radu. Ce a putut să-i spună:”Nu voiam asta acum”

Ionuț: Am avut o pizzerie, între timp mi-a depus castingul la Casa Iubirii, am fost acceptat și de atunci mă ocup cu Casa Iubirii.

Încerc să mă îndrăgostesc, încerc să-mi găsesc sufletul pereche. În sezonul doi mă ocup strict cu Casa Iubirii și strict de a mă repara sentimental. Cred că sunt pe drumul cel bun, să vedem ce va ieși. Pare că mi-am uitat skill-urile mele de cucerire, de iubit, dacă pot să mă îndrăgostesc, chiar sunt curios. Dacă m-aș îndrăgosti pentru mine ar fi un bonus. Mi-aș dori! Ca să pot să mă îndrăgostesc trebuie să fie scânteia aia despre care toată lumea vorbește.
La început am zis că dragostea vine și pe parcurs, probabil am ajuns la un nivel la care îmi trebuie și scânteia de început.

Lorena: Eu nu cred că dragostea vine pe parcurs.

Ionuț: Eu așa cred!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena: Eu cred că tot timpul trebuie să dai, acum mă contrazic, dar trebuie să dai șanse.

Ionuț: Când se întâmplă să te îndrăgostești trebuie să profiți la maxim de dragoste.

Citește și: ”Lasă-i să facă cuplu și îi despărțim după” Un cuplu i-a pus pe gânduri pe concurenții din Casa Iubirii. Sunt împreună doar pentru bani? Nu ratați o nouă ediți, marți, 23 mai 2023, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Date-ul lui Ionuț cu Lorena a fost unul reușit, cei doi au interacționat foarte mult, au râs și s-au simțit bine unul în prezența celuilalt.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?