„Încerc să nu îmi las copilul...” Lili Sandu, victima violenței fizice și verbale! Vedeta i-a făcut dezvăluiri dureroase Ilincăi Vandici

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 mar 2024, 16:58

Lili Sandu a fost victima violenței fizice și verbale

Sursa: Captură Youtube

Lili Sandu i-a făcut o serie de dezvăluiri emoționante Ilincăi Vandici. Actrița a vorbit despre copilăria ei, dar și despre violențele de care avea parte la ea în familie.

Deși este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, Lili Sandu regretă faptul că nu a avut parte și de o copilărie la fel de frumoasă. Actrița a dezvăluit în cadrul podcast-ului moderat de Ilinca Vandici faptul că a fost victima violenței verbale și fizice în copilărie, motiv pentru care nu-și dorește ca fiul ei să treacă prin aceleași clipe grele.

Lili Sandu a fost victima violenței fizice și verbale în copilărie

Actrița a povestit în cadrul podcast-ului momentele grele prin care a trecut în copilărie. Lili Sandu susține că nu a avut parte de o copilărie așa cum au avut alți copii de vârsta sa, trăind alături de un tată violent și de o mamă care nu a avut puterea de al părăsi. Vedeta susține că mama ei era o femeie supusă și că nu concepea ideea unui divorț, considerat o rușine în acea perioadă.

Cu toate acestea, Lili Sandu a încercat să-și înțeleagă mama, pe care o consideră un „înger”. Vedeta se simțea neputincioasă în fața acestor agresiuni, fiind conștientă că violențele fizice și verbale s-ar putea întoarce și asupra sa. Actrița i-a mărturisit Ilincăi Vandici faptul că în acea perioadă multe femei erau bătute și traumatizate, însă divorțul nu era văzut ca o opțiune pentru ele.

Acesta este și motivul pentru care vedeta nu a putut să învețe prea multe lucruri din relația părinților ei.

Citește și: Lili Sandu, internată în spital cu băiețelul ei: „Am ajuns de urgență la spital, cu febră 40.” Ce s-a întâmplat?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

”E foarte greu să înveți ceva din relația lor, nu-i judec, nu vreau să ajung să fac astfel de lucruri. Mama mea a fost mereu o femeie supusă, ea nu a putut să ia decizii pentru ea. Nu exista să divorțezi atunci, erau femei bătute, traumatizate și au stat pentru asta, era o mare rușine să divorțezi. Mama mea e un înger pentru mine și am înțeles-o. Eu nu aveam cum s-o ajut pentru că violența verbală, fizică se îndrepta și asupra mea de multe ori și nu puteam, eram un copil”, a

spus Lili Sandu în cadrul podcast-ului #Te Ascult, moderat de Ilinca Vandici.

Actrița nu vrea ca fiul ei să treacă prin ce a trecut ea în copilărie

După ce a devenit mama unui băiețel, pe nume Thomas Jay, Lili Sandu a știut că bebelușul ei nu va trece niciodată prin ce a trecut ea în copilărie. Actrița susține că acest lucru ar fi imposibil pentru că are alături de ea un bărbat extraordinar, un bărbat care este total opusul a ceea ce a fost tatăl său.

”Ăia cei șapte ani de acasă sunt cei mai importanți, asta încerc să aplic și eu cu Thomas. Încerc să mă ponderez și să nu-mi las copilul să treacă la rândul lui... bine, nici nu ar avea cum, am lângă mine un bărbat extraordinar, care este total opusul tatălui meu”, a mai spus vedeta pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Lili Sandu a nascut! Prima imagine cu bebelusul: ''Au curs multe lacrimi...''

Actrița are și un regret în ceea ce-l privește pe tatăl său. Lili Sandu a mărturisit că acesta a decedat și că nu a ajuns la timp pentru a-l întreba dacă a iubit-o vreodată. În momentul în care tatăl ei a început să se simtă rău, Lili Sandu se afla la București, iar mama ei este cea care i-a dat vestea că acesta s-a stins din viață în drumul spre spital.