„Încerc să petrec cât mai mult timp cu mine însămi!”: Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are cea care îi dă viață lui Asye din „Totul pentru Familia mea”

Autor: Cristina Mocanu
Su Burcu Yazgı Coşkun Foto(4)

Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are actrița?

Sursa: facebook.com Su Burcu Yazgı Coşkun

Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are actrița din „Totul pentru Familia mea”, serialul turcesc difuzat la Kanal D România?

Su Burcu Yazgı Coşkun este una dintre cele mai promițătoare tinere actrițe din Turcia, cunoscută mai ales pentru interpretarea rolului Asiye din serialul de succes „Totul pentru Familia mea”. Ce vârstă are cea care îi dă viață personajului Asye?

Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are?

Su Burcu Yazgı Coşkun este una dintre cele mai promițătoare tinere actrițe din Turcia, remarcându-se prin rolul său impresionant din serialul „ Totul pentru Familia mea ” (în original „Kardeşlerim”).

Născută pe 15 aprilie 2005, Su Burcu Yazgı Coşkun avea doar 16 ani când a început filmările pentru acest proiect de mare succes. Tânăra actriță joacă rolul lui Asiye, un personaj complex și plin de profunzime, care trece prin dificultăți dramatice după pierderea ambilor părinți.

„Totul pentru Familia mea” este o producție turcească lansată în România pe 14 noiembrie, pe Kanal D, captând rapid atenția publicului datorită poveștii emoționante care urmărește viața celor patru frați orfani.

Aceștia se confruntă cu încercările vieții, iar fiecare moment tensionat din serial este evidențiat de interpretările impresionante ale actorilor, atât veterani, cât și tineri. În centrul atenției este Asiye, personajul principal feminin interpretat de Su Burcu Yazgı Coşkun, care își asumă responsabilitatea de a-și crește frații într-un mod matur, în ciuda vârstei fragede.

Citește și: Cum se pregătește Yiğit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Su Burcu a declarat într-un interviu pentru revista Avantaje că a fost extrem de entuziasmată de scenariul serialului încă de la primele pagini. Ea a simțit o conexiune profundă cu personajul ei, Asiye, pe care îl descrie ca fiind o tânără obligată să devină matură prea devreme. „Mi-a dat o energie foarte bună, pentru că este despre legături profunde. Asiye este o fată care face față unor probleme pe care nu ar fi trebuit să le aibă la o vârstă atât de fragedă.

De când și-a pierdut părinții, ea a preluat rolul de mamă pentru frații ei și încearcă să nu se lase doborâtă de responsabilitățile pe care viața i le-a dat prea devreme.”

Această interpretare convingătoare a fost un punct esențial în succesul serialului. Su Burcu Yazgı Coşkun a reușit să transmită vulnerabilitatea și forța interioară ale personajului său, captivând publicul de toate vârstele. Chiar dacă a jucat un rol atât de greu la o vârstă tânără, actrița a dovedit că are un talent remarcabil și că poate face față provocărilor din lumea actoriei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Su Burcu încearcă să își echilibreze viața personală și profesională

Pe lângă cariera sa, Su Burcu este o tânără care încearcă să își echilibreze viața personală și profesională. În afara platourilor de filmare, ea recunoaște că preferă să petreacă timp cu ea însăși, pentru a se reîncărca și a se regăsi. „Comunic cu sute de oameni în fiecare zi și lucrez într-un ritm alert. De aceea încerc să petrec cât mai mult timp cu mine însămi când sunt liberă, pentru a-mi hrăni sufletul și propriile nevoi”, a mărturisit Su Burcu pentru avantaje.ro.

Tânăra actriță a dezvăluit că se relaxează prin yoga și meditație, activități care o ajută să mențină un echilibru mental și emoțional. Pe lângă acestea, ea adoră să citească, să danseze și să călărească – activități care îi oferă o evadare din lumea agitată a actoriei și îi permit să se conecteze cu sine.

Citește și: „Mi-ar plăcea să lucrez ca îngrijitor”. Meseria la care visa actrița Cansu Dere, protagonista serialului „Infidelul”

Ceea ce o face și mai apreciată de fanii săi este naturalețea sa. Atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi, Su Burcu preferă un stil simplu și autentic. În interviul său, actrița a menționat că, asemenea personajului său, Asiye, preferă să evite machiajul complex. „Nici mie nu îmi place să mă machiez zilnic. Sunt adepta naturaleții și prefer machiajul simplu doar la ocazii speciale. De obicei folosesc doar creion de buze, luciu de buze și, uneori, highlighter ”, a declarat ea.

Această abordare naturală a frumuseții o face să fie o sursă de inspirație pentru multe tinere, care admiră nu doar talentul său actoricesc, ci și felul în care reușește să își păstreze autenticitatea într-o industrie adesea dominată de presiuni externe.

În concluzie, Su Burcu Yazgı Coşkun este o tânără actriță în plină ascensiune, care și-a câștigat popularitatea datorită rolului său impresionant din „Totul pentru Familia mea”. La doar 16 ani, ea a demonstrat că are un talent excepțional și o forță interioară remarcabilă, care o vor ajuta cu siguranță să devină una dintre cele mai mari vedete ale industriei cinematografice din Turcia. Cu o atitudine pozitivă, o conexiune autentică cu sine însăși și o preferință pentru naturalețe, Su Burcu Yazgı Coşkun este un model de urmat pentru noile generații de actrițe.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.