Încercând să o apere pe Ceylin, Ilgaz cade și el într-o situație care în care se simte calomniat. Vezi online live episodul 19 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 19 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 27 octombrie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 19 al serialului turcesc serialului “Secrete de Familie” este difuzat la Kanal D vineri, 27 octombrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Secrete de Familie” va fi difuzat vineri începând cu ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 19 al serialului “Secrete de Familie”?

Ceylin și Ilgaz, care pot depăși cu ușurință orice problemă atunci când sunt împreună, se confruntă cu o problemă la care nu se așteptau niciodată. Această camaraderie care le dă putere pare să le provoace alte necazuri, chiar dacă neintenționat.

Zile și nopți grele îl așteaptă pe Procurorul Pars, al cărui simț al dreptății este incontestabil. Confuzia dintre faptele pe care le știe a fi adevărate și afirmațiile făcute îl va forța să aleagă între el și simțul său al dreptății. Cât despre Yekta Tilmen, care se luptă atât cu trădarea lui Laçin, cât și cu cazul fiului său, îl așteaptă noi dovezi care îi vor întări mâna în ambele chestiuni.

Citește și: Serialul turcesc “Promisiunea” îi va captiva pe telespectatori, din 13 noiembrie, cu o poveste de dragoste tulburătoare

În timp ce Ilgaz face tot posibilul să o exonereze pe Ceylin, cade și el într-o situație care în care este calomniat. Procesul de „exonerare”, care a început ca un război legal, este pe cale să se transforme într-un adevărat război, fronturile devenind mai clare.

Chiar dacă Ilgaz și Ceylin sunt obișnuiți să manevreze totul în mod corespunzător, fără a se scurge nimic în jurul lor, noroiul aruncat asupra lor pare să polueze împrejurimile suficient pentru a le acoperi.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Secrete de Familie” pe Kanal D

În serialul turcesc “Secrete de Familie” putem regăsi chipurile unora dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din Turcia.

Acest serial este unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă.

Serialul poartă semnătură producătorilor unui alt serial fenomen, „Dragoste infinită”, și a cunoscut deja succesul în peste 25 de teritorii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Această poveste este una captivantă care combină intriga puternică, personaje memorabile, dar și o distribuție excepțională.

Un procuror (interpretat impecabil de celebrul Kaan Urgancıoğlu) și o tânără avocată (interpretată de Pinar Deniz) încearcă să descopere ițele încurcate ale unei crime. Pe cei doi îi unesc valorile în care cred cu putere, dar și dragostea care se înfiripă între ei.

Actorul Kaan Urgancıoglu este foarte cunoscut publicului din România datorită interpretării  impresionante din „Dragoste infinită”, serialul fenomen difuzat tot la Kanal D, iar Pınar Deniz, o actriță talentată și carismatică, a cucerit și ea

publicul român cu rolul plin de sensibilitate din „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal D.

Citește și: Cele mai frumoase seriale turcești pe care să le urmărești când este frig afară

Serialul începe când Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), un respectat procuror, și Ceylin (Pınar Deniz), o tânără avocată, se intersectează o dată cu apariția unui caz de crimă și sunt forțați să lucreze împreună pentru a descoperi adevăratul vinovat din spatele evenimentului.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .