Incheierea unei polite RCA se afla acum la doar un clik distanta !

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 27 aug 2018, 10:04

Firmele de asigurări isi disputa concurenţial piata răspunderilor civile auto, fiecare dintre acestea încercand, pe cat posibil, sa atrga clienţii de partea lor.

În urmă cu câţiva ani, cine dorea să încheie o poliţă rca ieftin trebuia să umble pe la mai mulţi agenţi de asigurare, unde sa caute oferte avantajoase.

Ne aducem aminte de vremurile în care la aproape fiecare colt de strada din oraşe vedeam cate o rulota pe care scria mare “asigurări RCA”. Politele se incheiau atunci de catre agenti de teren care isi castigau banii in functie de numarul politelor vandute. Era o industrie din care se castigau venituri consistente, daca tinem cont ca nu existau alte variante la care soferii puteau apela pentru a incheia o polita RCA.

Atunci era vremea in care clientul trebuia sa ia la rand toate aceste puncte de vanzare pentru a găsi agentul care îi oferea cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere al preţului. Astfel, oamenii pierdeau timp pretios pentru un lucru atat de banal, neavand la indemana mijloace mai rapide pentru a duce aceasta sarcina la bun sfarsit. In zilele noastre, modul de vânzare al asigurărilor RCA şi nu numai s-a schimbat radical datorită apariţiei internetului şi dezvoltării rapide a reţelelor mobile de date. Acum, o polita de asigurare se poate incheia cat ai bate din palme, doar stand in fata computerului. Evident, nu toti oamenii apeleaza la acest mijloc de plata, insa tendinta este in continua crestere.

Vechii agenţi care, cândva, îşi făceau veacul pe strada s-au mutat acum în clădiri de birouri lucrand pentru diversi brokeri de asigurări. Avantajul pe care internetul îl oferă clientului este acela că o asigurare se poate încheia destul de rapid, la orice  ora din zi şi din noapte. O asigurare RCA, de pildă, poate fi incheiata la orice ora, chiar şi cu cateva minute înainte să îţi dai seama că cea veche a expirat. Nu sunt de parcurs decat cativa pasi simpli, pe care ii vei gasi explicati detaliata pe site-ul respectiv de unde vrei sa cumperi polita RCA.

Nu durează mult sa creezi un cont pe un site specializat de vânzări RCA unde, după logare, poţi introduce datele personale de identificare precum si pe cele de identificare ale maşinii. Odată introduse toate aceste date, nu mai ai decât să alegi firma de asigurare aflata în lista brokerului. Trebuie sa spunem, înainte de toate, că, după ce te vei loga şi vei introduce datele de identificare ale maşinii, îţi va fi afişată o lista cu toate firmele de asigurare disponibile precum şi preţurile pe care acestea le practica.

Avantajul acestei forme de cumparare a unei polite RCA este că, după ce ai plătiţ şi ti s-a confirmat plata, iti va fi trimisa pe mail factura cate conţine şi poliţa de asigurare. Originalul acesteia iti va fi trimis prin curier. Poţi folosi fara probleme poliţa primită pe mail, aceasta fiind dovada că ai platit poliţa RCA şi că poţi circula fara probleme în trafic.

Trebuie sa amintim ca polita iti va fi trimisa pe mail, doar daca ai platit cu card bancar iar plata a fost confirmata de procesatorul de plati. Daca vei alege sa platesti ramburs, atunci polita va fi primita in momentul in care vei face plata catre curierul care ti-o va aduce la adresa indicata in comanda. 

Putem concluziona ca noile mijloace de plata moderne faciliteaza accesul doritorilor la tot felul de produse, pentru achizitionarea carora nu mai sunt nevoiti sa piarda timp pretios. Chiar si o polita de asigurare poate fi cumparata doar cu un simplu click, alocand cateva minute din timpul tau pretios.

 

 

Taguri:

În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul