„Închid ochii și văd doar asta”. Mărturiile șocante ale singurului supraviețuitor al accidentului provocat în Iași. Persoanele care și-au pierdut viața aveau 15 și 21 de ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 mai 2023, 19:51

Andrei Iulian avea 21 de ani și urma să se căsătorească în doar câteva zile

Sursa: Instagram

Un grav accident rutier a avut loc în județul Iași, Șcheia, din cauza unui șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Mașina a intrat într-un stâlp de electricitate, aflat pe marginea drumului.

Șoferul mașinii este posibil să se fi sinucis- asta reiese din declarațiile singurului supraviețuitor din accidentul rutier produs în Iași. După ce a intrat cu mașina într-un stâlp, autovehiculul s-a oprit tocmai în gardul unei case. Două din cele trei persoane din mașină au murit.

Declarațiile înfiorătoare ale supraviețuitorului accidentului din Iași

La volanul mașinii s-ar fi aflat un băiat care nu avea permis de conducere, căci avea doar 17 ani, tot el fiind și singurul supraviețuitor al teribilului accident.

Ștefănel susține că, de fapt, la volanul mașinii se afla Andrei Iulian.

Andrei Iulian avea 21 de ani și urma să se căsătorească în doar câteva zile. Cu toate acestea, el și logodnica lui se certau din ce în ce mai mult în ultima perioadă și luaseră decizia de a rămâne împreună în România, după ce fusese, pentru o perioadă, în Germania.

Ștefănel Andrei Lorenț este elev în clasa a XI-a a Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani.

Tragedia a avut loc la finalul lunii trecute, pe data de 29 aprilie, în jurul orei 03:30.

Citește și: Nicolas, băiețelul înecat în râul Mureș, va fi înmormântat joi. „Am făcut respirație gură la gură, dar era deja mort...„

„Nu vă imaginați ce este în sufletul meu de mamă. Sunt în aceeași situație ca și el. Putea fi băiatul meu în sicriu.

Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Când am aflat am fost nebună de cap. L-am întrebat ce a căutat acolo. Dar el a răspuns că l-au chemat băieții, ca de fiecare dată. E cumplit, nu ne așteptam la așa ceva”, a dezvăluit mama adolescentului care a scăpat cu viață.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Băiatul de 21 de ani, care s-ar fi aflat la volan, ar fi fost băut

Ștefănel Andrei Lorenț a dezvăluit că Andrei Iulian Alexa i-a dat zece lei unui angajat PECO, pentru a nu spune că este băut.  

„După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera.

El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: «Văleu». Apoi a murit.

Citește și: O mireasă a murit la doar câteva ore după ce a spus "DA". Tânăra a fost accidentată de o șoferită care consumase alcool

Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție.

Nouă și prin sat a spus: «Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum». Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, a precizat acesta, conform bzi.ro.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările, pentru a afla cine este vinovat pentru accidentul terifiant.