Închiriere autocar transport copii și adulți – Avantaje și beneficii

Author: R.V.

Există multe firme care își oferă serviciile de închiriere autocare pentru transport de persoane în țară și în străinătate. Dintre acestea românii pot selecta acea firmă care le oferă mai multe avantaje din punct de vedere al costurilor și calității serviciilor. Închirierea unui autocar are multe avantaje din care cel mai important este că îi poate duce pe pasageri în orice loc doresc, iar prețurile sunt mai mici decât la tren sau avion. În plus, autocarul închiriat va fi condus de un șofer cu experiență, deci clientul care alege acest serviciu nu mai are grija traficului și a condusului pe parcursul călătoriei.

Închiriere autocar 25 locuri sau cu 29 de locuri

Un grup de aproximativ 25-29 de persoane ar putea închiria un autocar cu 29 locuri pentru o călătorie în țară sau în străinătate, o vacanță sau pentru a ajunge la un eveniment important. Autocarele sunt de obicei închiriate de persoanele care merg în străinătate, care pleacă la muncă într-o țară din UE, sau care vor să viziteze anumite obiective turistice din alte țări europene.

Autocarul poate fi închiriat în diferite scopuri, el fiind cu șofer. Astfel de servicii devin tot mai populare, iar mulți călători români le folosesc. Majoritatea orașelor mari oferă posibilitatea de a închiria autocare, dar cele mai populare sunt cele din București. Prin urmare, închirierea de autocare nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni, mai ales că prețurile sunt accesibile pentru clienți, la astfel de servicii.

Închiriere autocare 52 locuri sau cu 57 locuri

Astfel de autocare sunt spațioase, oferă posibilitatea de transport pentru un grup mai mare de persoane. Cu cât grupul de pasageri este mai mare cu atât și vehiculul ales trebuie să aibă un număr mai mare de locuri. În plus acestea trebuie să fie și spațioase, să asigure posibilitatea de depozitare a unui număr mai mare de bagaje, unele destul de voluminoase.

Desigur, cele mai bune autocare sunt cele de brand, ca de exemplu Mercedes, Iveco, Isuzu, Volvo, care sunt folosite de firma de închiriere vehicule transport persoane Transcar din București. Deja sunt cunoscute aceste autocare de marcă, se știe că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Ele sunt conduse de șoferi profesioniști care au grijă ca pe parcursul călătoriei să nu apară nicio problemă, astfel pasagerii să facă o plimbare sigură și plăcută din toate punctele de vedere.

Închiriere autocar pentru pelerini

În România pelerinajul este o procesiune deosebită, care se practică an de an. Unii consideră asta o formă de turism, alți credincioși spun că nu pot să renunțe la această călătorie spre diferite mănăstiri, în țară și străinătate, pentru că îi ajută să facă față la problemele vieții pe care le au, consideră că le dă încredere, le întărește credința, îi ajută să avanseze din punct de vedere spiritual.

Transportul pentru pelerini poate fi asigurat cu microbuze pentru grupuri mai mici de persoane, sau cu autocare pentru grupuri mai mari, care doresc să ajungă la diferite biserici și mănăstiri din țară. Aceste autocare se pot închiria la prețuri foarte avantajoase, ele sunt conduse de șoferi profesioniști.

Prețurile se negociază cu fiecare client, acestea depind de traseul ales, de durata călătoriei, de consumul de carburant, de dimensiunea autocarului ales, respectiv de numărul de locuri pentru pasageri, de data plecării și de data returnării autocarului, de numărul de km care vor fi parcurși, de alte aspecte particulare. Prețul de închiriere va include și faptul că autocarul este condus de șofer, carburantul necesar, taxele pe autostrăzi sau alte taxe rutiere sau vignete dacă transportul este în străinătate, taxe pentru locurile de parcare și altele.

Autocarul poate fi ales în funcție de numărul de pelerini, poate avea un număr mai mare sau mai mic de locuri pentru pasageri (spre exemplu poate fi cu 29, 52, 57 locuri). Transportul se poate face în orice loc din țară, cele mai preferate fiind mănăstirile și lăcașurile care au icoane făcătoare de minuni, cum este Mănăstirea Hadâmbu (la 40 km de Iași) dar și alte mânăstiri din zona Moldovei, cele din regiunea Neamțului și de asemenea mănăstirile din Bucovina. Românii credincioși merg la Mănăstirea Sihăstria, Neamț, Agapia, Nicula și altele. Și Mănăstirea Prislop este un loc deosebit de pelerinaj, în fiecare an aici vin mii de români pentru a se ruga pentru problemele pe care le au.

Astfel de servicii de închiriere autocare sunt în București prin Transcarsrl.ro care este o firmă ce deține o flotă completă de astfel de vehicule pentru transport persoane. Toate mijloacele de transport sunt licențiate, au conducători auto cu experiență și pot fi închiriate din București, sau din diferite zone din Teleorman, din Roșiori de Vede, Turnu Măgurele, Videle, Alexandria, Zimnicea.

Toate autocarele au aer condiționat, sisteme moderne audio și video, scaune reglabile și înclinate, geamuri din sticlă colorată sau întunecate, Wi-Fi, cotiere, perdele, centuri de siguranță la scaune și alte echipamente și condiții care asigură un transport confortabil. Sunt vehicule cu 29, 52, 57 de locuri. Autocarele și microbuzele sunt de marcă Mercedes, Iveco, Temsa, Isuzu, Volvo, sunt cu siguranță în stare foarte bună de funcționare.

Șoferii sunt amabili, prietenoși, au experiență și mulți ani de conducere în condiții nefavorabile climatice și de trafic intens. Experiența și calitatea serviciilor acestei firme a fost demonstrată până în prezent, dovadă sunt clienții fideli care apelează în mod frecvent la Transcar. Transportul cu aceste vehicule este sigur și de calitate, atât pentru adulți cât și pentru copii și adolescenți, dar și pentru persoanele în vârstă sau care sunt mai sensibile și necesită condiții bune de confort pe parcursul călătoriei cu autocarul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.