Inci este de acord să se mute cu familia lui Han și să se supună regulilor lui Safiye. Vizionează episodul 24 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat joi pe Kanal D, de la ora 22:39. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 24 al serialului “Vinovați de iubire”?

Han merge să stea de vorbă cu Inci în speranța că aceasta se va răzgândi cu privire la divorț. În primă fază, aceasta își menține hotărârea, dar după ce stă de vorbă cu Gülben, care îi promite lui Inci că ea va gestiona casa în viitor și va lua această povară de pe umerii lui Han se

răzgândește și acceptă să se mute cu Han.

Inci se mută cu Han și familia lui. Tatăl și surorile lui Han o întâmpină la ușă. Safiye o așteaptă cu casa toată îmbrăcată în folie de protecție și cu o listă cu regulile casei.

Inci este de acord să facă un compromis și încearcă să se acomodeze cu cerințele familiei și să intre în grațiile lui Safiye.

Citește și: Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 24 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Inci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Cine este și câți ani are Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen Günay în serialul „Tablou de familie”! Iată cu cine este căsătorit carismaticul actor și cum a fost surprins în compania soției sale

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.