Inci este nevoită să respecte o listă de 44 de reguli impuse de Safiye. Vizionează episodul 25 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 05 iul 2024, 09:10

Inci este nevoită să respecte o listă de 44 de reguli impuse de Safiye.

Sursa: Captură YouTube

Episodul 25 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 5 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat joi pe Kanal D, de la ora 22:30. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 25 al serialului “Vinovați de iubire”?

Inci se mută cu Han în casa familiei lui. Safiye îi dă acesteia o listă cu 44 de reguli, îi cere să o citească și să o semneze.

În prima zi, Inci este nevoită să își spele lucrurile de 4 ori.

Han, desigur, este îngrijorat pentru soția lui. El încearcă să vorbească cu Safiye, dar este înțeles greșit. În timp ce Gülben încearcă să mențină echilibrul în casă, confuzia lui Hikmet creează o nouă criză între Inci și Safiye.

Deși este hotărâtă să reziste, ceea ce a experimentat încă din prima zi o duce pe Inci la disperare.

Cu toate acestea, ea nu îi spune lui Han nimic rău despre Safiye pentru că nu vrea să creeze conflicte între frați.

Naci îi promite lui Safiye că într-o zi va reuși să o scoată din casă și o va ajută să redevină cum era înainte.

Citește și: INTERVIU: Sibel Taşçıoğlu, despre rolul Pembe din serialul „O dragoste”! Ce spune celebra actriță despre relația cu colegii săi și despre noul sezon al producției! „Îi iubesc mult pe toți colegii mei, dar cei de care sunt mai apropiată sunt...”

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 25 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea. Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Cine este Birkan Sokullu?

Birkan Sokullu s-a născut la Istanbul pe 6 octombrie 1985, într-o familie de imigranți bosniaci. În tinerețe, el și-a descoperit pasiunea pentru baschet, dar a decis să urmeze o carieră în actorie, după o scurtă perioadă ca model. Debutul său în lumea filmului a avut loc în 2008, când a jucat în serialul "Elif".

Într-un interviu, Birkan a povestit că baschetul a fost visul său din copilărie, dar a realizat că nu este potrivit să devină profesionist în acest domeniu. În prezent, se simte în largul său în actorie și se bucură de fiecare moment petrecut în această profesie, având numeroase vise pe care își dorește să le îndeplinească.

În viața personală, Birkan Sokullu a fost căsătorit între 2012 și 2015 cu Asli Enver, cunoscută pentru rolul din serialul „Mireasa din Istanbul”. Ulterior, a avut relații cu actrițele Dilan Çiçek Deniz și Berrak Tüzünataç. În prezent, este într-o relație de cinci ani cu Eda Gürkaynak, actriță și model.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .