Inci începe să regret că s-a căsătorit cu Han și începe să îl urmărească noaptea. Vizionează episodul al doilea al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 7 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 24 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 7 al serialului “Vinovați de iubire”?

‌Inci merge acasă la Han pentru a-i cere socoteală de dispariția tatălui ei, după ce aflase de la Ege că ultima dată tatăl lor a fost văzut în compania acestuia.

‌Tatăl lui Han crede că Inci este fosta lui soție și o ia pe fată și o duce în camera de oaspeți a casei.

Safiye face un mare scandal, iar când tatăl lor nu le recunoaște și crede că ea și surorile ei sunt servitoare, situația devine mai gravă. Inci îl sfătuiește pe Han să o ducă la medic pe Safiye.

Ege află că tatăl său s-a întors în oraș și merge să îl vadă, dar când ajunge în fața apartamentului aude o discuție între acesta și creditorii lui care îi spuneau să îi ceară bani ginerelui său. Han îi spune lui Memduh că el și Inci s-au căsătorit.

Gulben găsește verigheta lui Han căzută pe podea în camera lui. Ea își dă seama că s-a căsătorit și este foarte supărată pe el, dar nu spune nimănui nimic.

Inci îi spune lui Esra că Han se comportă ciudat și regretă că s-a căsătorit cu el fără să-l cunoască. İnci îl urmărește pe Han când iese noaptea. Bunicul ei o vede când pleacă și o urmează fără ca ea să îl vadă. În timp ce İnci se apropie de mașina lui Han, bunicul ei o strigă, iar Han se panichează.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", INTERVIU emotionant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 7 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

"Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Actrița Farah Zeynep Abdullah, din serialul “Vinovați de iubire”, a început să muncească încă din perioada liceului

„Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Cine este Birkan Sokullu

Birkan Sokullu, născut în 1985 în Istanbul, este un actor turc de mare succes. Crescut într-o familie înstărită, Birkan a avut parte de o educație aleasă și sprijin consistent pentru a-și urma visele. Deși și-a început cariera în modelling și baschet, el a debutat ca actor în 2008, în serialul "Elif", captând rapid atenția prin talentul său. Publicul român l-a descoperit în 2015 în "În dragoste și în război", iar acum revine la Kanal D în "Vinovați de iubire" ca Han Derenoğlu. Dincolo de carieră, Birkan este cunoscut pentru mariajul de trei ani cu actrița Asli Enver, care s-a încheiat în 2015. De-a lungul anilor, el a jucat în numeroase producții de succes, rămânând un actor carismatic și apreciat.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?