Inci, îngrijorată pentru viitorul său alături de Han! Ce vedem astăzi în „Vinovați de iubire”, de la 22:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Inci este tot mai preocupată de viitorul său alături de Han.

Evenimentele dramatice care s-au succedat cu repeziciune în ultima perioadă, în viețile soților Derenoglu, o fac pe frumoasa Inci să aibă îndoieli în ceea ce privește un viitor normal, armonios, alături de soțul său.

Citește și: Naci îi frânge inima lui Safiye. Urmărește episodul 36 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Inci, îngrijorată pentru viitorul său alături de Han

Citește și: Han nu vrea să accepte că are probleme. Urmărește episodul 37 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

În plus, Gulben și Safiye continuă să o ”atace” pe Inci, ori de câte ori au ocazia. În plan paralel, Han se întâlnește cu un consultant de specialitate, care l-ar putea ajuta să își depășească dramele trăite în trecut. Cu toate că încearcă să uite de momentele teribile trăite în familie, care i-au marcat dramatic viața, Han nu crede că există leac pentru ”boala” sa.

Dacă vor reuși Han și Inci să facă față noilor provocări dramatice ale destinului puteți afla astăzi, de la ora 22:30, în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai

la Kanal D.

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.