Inci și Han, în impas. În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D,

Autor: Diana Tilă
video Foto(5)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”.

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Inci va trece prin momente foarte dificile în relația sa cu Han.

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul “Vinovați de iubire”! La ce oră și în ce zile va fi difuzată producția turcească începând din această săptămână

Inci și Han, în impas

Frumoasă tânără, care își dorește să își ajute familia, din punct de vedere financiar, astfel încât bunicul Memduh să nu mai fie nevoit să muncească, este încântată să afle că a găsit un potențial compărător pentru mașina sa.

Inci va avea parte de un șoc uriaș atunci când își dă seama că Han îi urmărește toate acțiunile, iar cei doi soți se vor confrunta cu situații tensionate în cuplu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Han va fi nevoit să facă față unei noi întâmplări dramatice care se va derula în familia sa, atunci când Safiye va fi, din nou, copleșită de amintirile cumplite trăite în copilărie.

În plus, insistența lui Naci de a fi alături de Safiye îl intrigă peste măsură pe Han care îl sfătuiește pe acesta să plece cât mai repede din oraș și să uite de Safiye.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, Inci din serialul "Vinovati de iubire", INTERVIU emotionant: "Personajul Inci este construit pornind de la o poveste adevarata si am fost impresionata de modul in care aceasta istorie de familie se reflecta in scenariu"

Nu ratați astăzi, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?