Incident cu răniți în județul Prahova! Un recipient de carburant a ars, iar flăcările au ajuns la o mașină din apropiere

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 mai 2023, 00:20

În județul Prahova, un recipient de carburant a ars, iar flăcările au ajuns la un autoturism din apropiere. Trei persoane au fost rănite în incident.

Trei persoane au fost rănite în urma unui incendiu astăzi, în Prahova. Un recipient în care se afla carburant a fost cuprins de flăcări, iar focul a ajuns la un autoturism din apropiere. 

Trei persoane au fost rănite după ce au încercat să stingă flăcările unui recipient cu carburant care luase foc

Conform primelor date puse la dispoziție, cele trei persoane au suferit arsuri de gradele unu şi doi, în urma incidentului, în care un recipient plin cu carburant a fost cuprins de flăcări, relatează Știrile Kanal D.

Incendiul a avut loc în această dimineaţă, în localitatea Ceraşu, din județul Prahova. Pompierii au fost chemați, inițial, să vină la locul faptei pentru a opri un incendiu care a cuprins o mașină.

Citeste si: O mașină condusă de un tânăr de 18 ani a sărit peste un sens giratoriu și a ajuns într-o benzinărie unde a luat foc

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În urma incendiului izbucnit, trei oameni au fost răniți și au suferit arsuri de gradele unu și doi, după ce un recipient cu carburant a ars. În momentul în care pompierii au ajuns la locul incidentului, aceștia au constatat că flăcările au apărut din cauza unui recipient în care era depozitat carburant, și care a luat foc în condiții neștiute, pentru moment. 

Cele trei persoane rănite au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri

Incendiul izbucnit a rănit trei persoane, iar flăcările au ajuns și la un autoturism. Prin urmare, o anvelopă şi vopseaua de la una dintre aripile maşinii au fost afectate. Cei trei răniți au reuşit să stingă incendiul înainte ca pompierii să ajungă la locul faptei, dar nu au scăpat teferi, fiecare dintre ei suferind arsuri de gradele unu şi doi. Cele trei victime au fost transportate la spital cu o mașină.

Citeste si: Momentul în care un taximetrist e cuprins de flăcări, după ce și-a aprins o țigară la benzinărie, în timp ce alimenta- Imagini șocante- Video

De asemenea, trei echipaje medicale de la ambulanţă au fost trimise să preia persoanele rănite şi să le ducă la spital, în Prahova, unde urmează să primească îngrijirile necesare și corespunzătoare.

 

Taguri: