Incident grav într-o grădiniță din Deva! O elevă și educatoarea acesteia s-au opărit, după ce țeava unui calorifer s-a spart și a țâșnit apă clocotită

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2023, 00:35

O elevă și educatoarea acesteia s-au opărit, după ce țeava unui calorifer s-a spart și a țâșnit apă clocotită

Sursa: PixaBay

Un incident grav a avut loc într-o grădiniță din Deva, unde o copilă a suferit arsuri pe față și pe piept după ce o țeavă a unui calorifer s-a spart și a aruncat apă clocotită pe copil.

Educatoarea, care a încercat să protejeze copiii aflați în fața caloriferului defect de apa clocotită, a fost și ea ușor rănită. 

O elevă și educatoarea acesteia, opărite după ce țeava unui calorifer s-a spart

Educatoarea și fetița au fost transportate la spital, au primit îngrijirile medicale necesare și au putut fi trimise, ulterior, acasă.

În plus, vor avea nevoie de un consult de chirurgie plastică pentru rănile provocate de apa fierbinte. 

Citește și: Mama și-a împușcat băiețelul pentru că nu a vrut să doarmă. Femeia a fost condamnată pe viață

Incidentul a avut loc în timp ce copiii se jucau în grup, în sala de clasă.

„Polițiștii au stabilit că minora, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unități de învățământ  preșcolar din municipiul Deva, la un moment dat, din cauza unei defecțiuni la robinetul unui calorifer

utilizat  pentru încălzirea  sălii de clasă, a fost stropită cu apă fierbinte în zona feței, fiind rănită ușor. Ea a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”
, a declarat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: O femeie însărcinată în șapte luni aproape și-a pierdut viața, după ce socrii i-au dat foc. Totul a pornit de la niște bijuterii

Inspectoratul Şcolar Hunedoara a început o anchetă pentru a stabili cu certitudine ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Modul cumplit în care un bărbat și câinele lui și-au găsit sfârșitul

Bărbatul și câinele lui și-au pierdut viața din neatenție. Tragedia s-a întâmplat în momentul în care alpinistul își căra patrupedul pe munte cu o singură mână, iar în spate avea și un ghiozdan foarte greu.

Vântul a bătut cu putere și i-a aruncat în gol, de la 30 de metri, spun salvatorii.

Corpul fără viață al lui Kyle Sambrook a fost găsit în Glencoe, după trei zile de căutări. Bărbatul era din West Yorkshire și a fost găsit mort într-o râpă adâncă, după ce a călătorit în Highlands cu câinele său. Patrupedul a murit și el în urma tragediei.

Familia bărbatului a fost informată de moartea lui Kyle și a avut parte de un șoc, relatează  Daily Mail.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.