Incident la botezul fiului Andreei Banica! Cantareata a intrat in panica: "Tremuram!" Imagini nemaivăzute de la petrecerea exclusivistă

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mai 2017, 10:15

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, au petrecut pe cinste la botezul fiului lor, micutul Noah, care a fost crestinat duminica. Evident, de la petrecerea fastuoasa nu au lipsit nume mari din showbiz, care s-au distrat pe cinste.

Ziua de duminica a inceput devreme pentru Andreea Banica, intrucat a fost o zi cu dubla semnificatie, deoarece Sofia a implinit opt ani. Astfel, in timp ce artista si nasa micutului s-au pregătit, Lucian s-a ocupat de decorarea casei.


”Sunt foarte cuminţi. Sofia îl adoră pe Noah. Ne-am dorit mult un al doilea copil, dar am tot amânat. A venit când nu ne aşteptam şi ne-am bucurat.
Avem fetiţă şi băiat şi e foarte bine.”, a mărturisit soţul artistei.
Mai mult de atât, în ziua cea mare şi Sofia s-a pregătit pentru eveniment. Deşi ea şi-a dorit să aibă părul creponat, Andreea a decis să-şi facă bucle. Totuşi, au ajuns la o înţelegere: Sofi va purta o şuviţă colorată la petrecere, după ce se va schimba. De asemenea, chiar dacă are opt ani, micuţa este foarte atentă la fratele ei şi are grijă de el.

Întrebat cum este să fie tătic pentru a doua oară, Lucian a recunsocut: ”E de două ori mai bine. Nu avem în plan să devenim părinţi din nou. Ne place grădina. Am muncit foarte mult. Am vecini foarte buni, dimineaţa ne întâlnim la cafea. Noi singuri ne ocupăm de toată grădina. Ne relaxează. Am dat 2000 de lei pe acest brad argintiu şi eram supărat, dacă nu se prinde şi acum e mai mare decât casa.”,
a mărturisit Lucian.

Vedeta a uitat de orice dieta atunci cand a ajuns la restaurant si a dat de candy-bar. "E permis orice. Eram la o dieta de doua saptamani, dar nu ma pot opri din mancat in seara aceasta", a spus artista.
Andreea Banica, sotul ei si cei doi copii ai lor au dat startul petrecerii. Cei patru au dansat primul dans impreuna, sub privirile invitatilor placut surprinsi.

Smiley i-a incantat pe toti cu vocea lor, iar Andreea Banica i-a multumit: "Vreau sa-ti spun ca te apreciez foarte mult. Cred ca toata lumea din sala te apreciaza. Iti multumim foarte mult si sa stii ca banii ii dam dupa concert".


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.