Incident la lansarea cartii Margaretei Paslaru! Un panou era pe punctul de o lovi pe artista VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 10:05

Nici nu aveti idee ce s-a intamplat la sesiunea de autografe pe care a tinut-o Margareta Paslaru in jurul cartii pe care a lansat-o.

 Exact in momentul in care Margareta Paslaru se pregatea sa tina un mic recital pentru fanii ei, neprevazutul s-a intamplat. Panoul publicitar din spatele vedetei era cat pe ce sa cada peste artista.

Noroc cu fanii ei, care sunt mereu vigilenti si cu ochii in patru. Imediat au sarit sa o salveze! Margareta nu a dat prea mare importanta acestui mic incident si, linistita, si-a continuat speech-ul.

Nascuta intr-o familie de artisti, Margareta Paslaru este o exceptionala cantareata, actrita si scriitoare.
Cartea ei "Eu si Timpul: viata, vocatie, viziune" prezinta o incursiune spectaculoasa in viata vedetei si sunt prezentate imagini din arhiva personala a artistei, dar si versuri ce nu au fost publicate niciodata.


Ii place tot ceea ce inseamna arta si nu ar putea niciodata sa se desparta de condei sau de scena. Nici nu ar avea cum, dupa 54 de ani de cariera incununati cu numeroase premii si aparitii media.



La sesiunea de autografe, fanii au intampinat-o cu numeroase buchete de flori si cu aplauze. Invitata speciala a Margaretei a fost Ruxandra Sararu, care nu a contenit cu laudele la adresa reginei scenei romanesti.

 

Taguri: