Incident șocant în Arad. O femeie a fost împinsă în fața mașinilor în timp ce stătea la semafor

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 mai 2023, 02:55

Incident șocant în Arad. O femeie a fost împinsă în fața mașinilor în timp ce stătea la semafor

Sursa: PixaBay

Situație fără precedent în Arad, poliția s-a sesizat după ce o femeie a povestit pe o rețea de socializare cum a fost împinsă în fața mașinilor în timp ce se afla la semafor.

Din fericire, femeia nu a pățit nimic grav, iar persoana care a recurs la acest gest este tot o femeie, aceasta a fost identificată de oamenii legii și dusă la psihiatrie.

O femeie din Arad a fost împinsă în fața mașinilor în timp ce aștepta să se facă culoarea verde la semafor

Incidentul a avut loc miercuri, 17 august, chiar în centrul orașului Arad.

Femeia aștepta la semafor să se facă culoarea verde pentru a traversa, timp în care a simțit că cineva a cuprins-o de braț și o împinge în fața mașinilor care tocmai treceau.

Victima a povestit cu lux de amănunte întreaga întâmplare pe o rețea de socializare. Aceasta a spus că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină: "Stai liniştit la semafor şi se trezeşte o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu

ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când maşinile trec cu viteză(...) Bine că nu a fost şi copilul cu mine",
a scris femeia, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Un polițist a ucis o femeie chiar pe trecerea de pietoni, lângă Capitală

Arădeanca a reușit să o fotografieze pe cea care a împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad s-a autosesizat în acest caz şi a audiat-o pe victimă, iar ulterior a identificat-o pe presupusa agresoare.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au identificat persoana implicată, ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecţiuni psihice, urmând a se lua faţă de aceasta măsurile legale pentru îndepărtarea oricărui pericol de natură să perturbe ordinea şi siguranţa publică", a

transmis, vineri, IPJ Arad.

Agresoarea va fi dusă la Secţia Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean Arad. 

Citeste si: Margherita de la Clejani, prima apariție publică după ce a fost înjunghiată de bărbatul pe trotinetă. Declarațiile halucinante ale artistei:”Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață”

 

Taguri: