Incident șocant în București, o femeie a fost împinsă intenționat pe șinele de tramvai în Sectorul 3. Imagini cu agresoarea

Autor: Andrei Costanda

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a fost aruncată pe linia de tramvai

Sursa: Pexels

O femeie din București a scăpat cu viață după ce a fost împinsă intenționat pe șinele de tramvai de o altă femeie într-o stație din Sectorul 3, alertând poliția și publicul.

Panică în Capitală după un incident grav care s-a petrecut în Sectorul 3 al Bucureștiului, unde o femeie a fost împinsă intenționat pe șinele de tramvai de către o altă femeie, într-o situație care putea avea urmări tragice.

Femeia a fost la un pas de moarte după ce a fost împinsă pe șinele de tramvai

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 8 august, când victima a fost atacată pe neașteptate de o femeie care se afla deja în stația de tramvai.

După ce a fost împinsă, femeia a reacționat rapid, reușind să se salveze și evitând o potențială tragedie.

Incidentul a ieșit la iveală după ce victima a relatat întreaga întâmplare pe rețelele de socializare, unde a postat și imagini cu agresoarea. Povestea sa a stârnit imediat reacții puternice din partea publicului, iar Poliția Capitalei a fost alertată și a demarat o amplă operațiune de căutare a persoanei vinovate.

Victima a povestit că se afla în drum spre locul de muncă atunci când a fost împinsă fără avertisment pe șinele de tramvai. Femeia susține că atacul a fost unul intenționat, iar persoana care a comis gestul se afla deja în stație în momentul în care ea a ajuns acolo. După ce a fost împinsă, victima a reușit să se ridice rapid și să se îndepărteze de pericol înainte ca un tramvai să ajungă în stație.

Citește și: Motivul pentru care pensiile anumitor români va scădea după recalculare: Din cele 4.750.000 de pensii, cel puțin 3.000.000 de pensii ar trebui să scadă pe baza formulei de recalculare

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: „N-am văzut niciunde așa bătăi și insulte la sânge”. Mariana Moculescu face dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia ei cu Horia Moculescu

Un alt incident similar în anul 2017

Imaginile postate de victimă pe rețelele de socializare, în care apare femeia care a împins-o, au devenit rapid virale, atrăgând atenția autorităților și a publicului larg.

Poliția București a cerut sprijinul populației pentru identificarea și prinderea agresoarei, apelând la oricine ar putea avea informații despre aceasta să contacteze de urgență autoritățile.

Cazul din Sectorul 3 a amintit de un alt incident tragic care a avut loc în 2017, când o tânără de 25 de ani a fost aruncată în fața metroului de o femeie de 36 de ani, pierzându-și viața.

Acest incident a revoltat atunci întreaga țară, însă, în ciuda gravității cazului, măsurile de securitate la metrou și în alte mijloace de transport public nu au fost suficient întărite pentru a preveni astfel de incidente.

Cazul recent a readus în discuție problema siguranței publice în mijloacele de transport în comun din București, subliniind nevoia urgentă de măsuri de protecție sporite pentru a preveni situații similare în viitor. Poliția continuă căutările și investighează motivele din spatele atacului, în timp ce publicul a fost sfătuit să fie vigilent și să raporteze orice comportament suspect în spațiile publice.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.