Incident șocant în Capitală! Un bărbat a lovit intenționat un cărucior în care se afla un bebeluș! VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 13:45
Momentul când bărbatul dă intenționat cu mașina peste cărucior!
Sursa: captura video Digi 24

Un incident șocant a avut loc astăzi în Capitală. Un bărbat a lovit intenționat un cărucior în care se afla un bebeluș.

Bărbatul a comis gestul șocant în urma unui schimb de replici cu tatăl bebelușului. După ce a lovit intenționat căruciorul, șoferul a fugit de la fața locului, fără să se intereseze dacă bebelușul este bine.

Tatăl bebelușului a sunat la 112, iar cazul a fost preluat de polițiștii de la Secția 25, informează Digi 24. Oamenii legii l-au găsit în scurt timp pe șoferul care a lovit căruciorul și l-au condus la secția de poliție pentru audieri.

În paralel cu șoferul respectiv oamenii legii îl audiază și pe tatăl bebelușului.

Pentru fapta lui, bărbatul ar putea ajunge la închisoare. Din primele informații, bebelușul nu a pățit nimic.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un bebeluș abandonat, găsit într-o pungă în Capitală!

La sfârșitul anului trecut, tot în Capitală, un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă de către o femeie în zona străzii Fizicienilor din sectorul 3. Femeia a sunat la numărul de urgență 112.

„În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmitea Poliția.

Echipajul de prim-ajutor SMURD sosit la fața locului a spus că a fost un miracol că bebelușul era încă în viață, ținând cont de condițiile meteorologice. Bebelușul a fost transportat de urgență la spital și este acum în afara oricărui pericol.

Citeste si: Caz șocant: Un bebeluș abandonat a fost găsit într-o pungă în Capitală! În ce stare se afla