Incident șocant la EURO 2024: Suporter român împușcat în Germania după meciul cu Slovacia

Autor: Andrei Costanda

Suporterii naționalei României au acaparat străzile din Frankfurt după meciul cu Slovacia

Sursa: Instagram / Echipa națională a României

Un suporter român a fost rănit grav după ce un bărbat de 60 de ani a tras cu o pușcă cu aer comprimat asupra coloanei de fani care se întorceau de la meciul cu Slovacia.

Un nou incident violent a avut loc la EURO 2024, în care un suporter român a fost rănit în Germania. De această dată, un bărbat de 60 de ani a tras asupra coloanei de suporteri români, rănindu-l pe unul dintre aceștia.

Român împușcat de un bătrân de 60 de ani

EURO 2024 continuă să fie marcat de incidente violente în care fanii români sunt victime.

După ce un fan român a fost atacat cu o macetă în Belgia, un alt suporter a fost rănit în Germania după meciul cu Slovacia, meci ce a adus calificarea României în optimile competiției.

Conform publicației Der Spiegel, incidentul s-a petrecut în Germania, unde un fan român de 32 de ani a fost împușcat în braț. Tânărul se afla într-o mașină, făcând parte dintr-o coloană de suporteri care se întorceau de la stadion după meciul cu Slovacia.

La un moment dat, acesta a coborât geamul și a simțit o durere intensă în braț, descoperind că a fost împușcat.

Incidentul a fost raportat imediat poliției germane, care a lansat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale atacului. Polițiștii au identificat rapid atacatorul ca fiind un bărbat de 60 de ani, care a tras cu o pușcă cu aer comprimat de pe balconul propriei case.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Moment dramatic la prima probă a examenului de Bacalaureat. O elevă a fost eliminată după ce i-a sunat telefonul fix în momentul în care preda lucrarea profesorilor

Citește și: Cauza producerii accidentului tragic de pe „Drumul Morții” în care trei adulți și doi copii și-au pierdut viața. Tragedia a avut loc în apropierea localității Cumpărătura, județul Suceava

Percheziție a poliției germane la domiciliul atacatorului

După ce atacatorul a fost identificat, poliția a percheziționat locuința acestuia, unde au găsit arma folosită și muniția aferentă. În acest moment, autoritățile germane încearcă să determine motivele din spatele acestui act, investigând dacă a fost un gest premeditat sau o întâmplare nefericită.

Acest incident a stârnit un val de indignare atât în rândul suporterilor, cât și în rândul oficialilor.

Federația Română de Fotbal a cerut autorităților germane să ia măsuri drastice împotriva atacatorului și să asigure protecția fanilor pe durata competiției.

În același timp, poliția germană a intensificat măsurile de securitate în jurul evenimentelor EURO 2024, pentru a preveni alte incidente de acest gen și pentru a asigura un climat sigur pentru toți suporterii. Incidentul din Germania adaugă un nou capitol negru în seria de violențe care au umbrit bucuria competiției EURO 2024.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?