Incindent cel putin ciudat a socat comunitatea unui cartier din Pitesti. O copila de numai 13 ani a fost gasita in fata blocului dupa ce a cazut de la etaj

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:58

Copila s-a ales cu cateva rani si a ajuns la spital. Vecinii sunt socati si nu isi dau seama daca a fost vorba de un accident nefericit sau de o tentativa de sinucidere.

Deocamdata este un adevarat mister modul in care copila a ajuns sa cada de la fereastra baii apartamentului in care locuiau bunicii ei.

Micuta se afla cu parintii in vizita in casa in care si-a petrecut mare parte din copilarie. Vecinii cred ca fetita i-ar fi auzit pe parinti certandu-se si chiar vorbind despre divort, moment in care ar fi decis sa se arunce de la geam. Norocul ei a fost ca s-a lovit de pervazul unui balcon, lucru ce i-a atenuat caderea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu este exclusa nici varianta unui accident, insa vecinii sustin ca este putin probabil.

Micuta a fost dusa la spital, unde medicii au descoperit ca are o mana si o coasta rupte, precum si un traumatism cranio cerebral.

 

Taguri: