INCONSTIENTA fara limite! Ce a putut face un sofer care nu a respectat culoarea semaforului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 22:45

Cine sa-i mai inteleaga pe soferii care nu mai tin cont de regulile de circulatie si li se pare ca soseaua e numai a lor?

Din pacate, ei realizeaza prea tarziu acest lucru cand nu se mai poate face nimic. Un astfel de accident a fost surprins de camerele de supraveghere montate in intersectie. Accidentul s-a petrecut aseara, intr-o intersectie semaforizata din Braila. Soferul masinii albe a fortat culoarea galbena a semaforului si a intrat in intersectie cu viteza, fara sa se mai asigure.

Culoarea verde, care le permite pietonilor sa traverseze, se schimba si in acelasi timp toate masinile care vin de pe bulevardul principal au prioritate de trecere.

Nu a fost insa de acord si soferul care a fortat trecerea, desi semaforul il obliga sa opreasca. Atat soferul din masina alba, vinovat de producerea accidentului, cat si pasagerul din dreapta au fost raniti usor. Soferul grabit va ramane pieton pentru 3 luni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”