INCREDIBIL: a ajuns la inchisoare din cauza unui SMS! Vezi ce GRESEALA FATALA a facut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 11:15

Un profesor de inot din Marea Britanie a ajuns la inchisoare dupa ce a trimis un mesaj tuturor persoanelor din agenda sa de telefon.

Craig Evans, in varsta de 24 de ani, a vrut sa-i trimita un mesaj erotic iubitei lui, in care o intreba daca vrea sa faca sex cu el si daca prefera ca partida sa fie "scurta sau lunga", dar a apasat butonul gresit atunci cand a dorit sa trimita SMS-ul.

 

Mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui, inclusiv la parinti si doua eleve ale sale, de 13 si 14 ani, care au crezut ca textul le era adresat. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Barbatul a fost ulterior arestat si acuzat de corupere sexuala de minori, fiind condamnat, in luna iulie, la 18 luni de inchisoare. Dupa

trei luni, profesorul a facut apel, iar avocatii acestuia au sustinut ca profesorul nu stia sa-si foloseasca telefonul.

 

Judecatorul a decis ca pedeapsa sa-i fie redusa la 9 luni de inchisoare cu supendare, avand in vedere circumstantele neobisnuite ale incidentului.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.