INCREDIBIL! A devenit pictor de icoane dupa ce o Mantuitorul i s-a aratat in vis

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 08:50

Un singur vis i-a adus credinta! La 62 de ani, o incursiune spirituala unde l-a avut drept calauza pe parintele Arsenie Boca i-a schimbat viata.

##VIDEO96698##O revelatie pe care unii calugari o asteapta o viata intreaga. E povestea unui om obisnuit si a unor lucruri neobisnuite! Picteaza icoane de la varsta de 20 de ani. Pictura naiv, nimic pretentios. Dar suficient de buna cat sa ii puna o paine cinstita pe masa. Insa Cel de Sus pare-se ca a vazut in el ceva mai mult.

Povestea lui Florentin incepe in vara lui 2010.

Cineva l-a rugat sa-i picteze un portret al parintelui Arsenie Boca. Nu i-a fost usor. A cercetat ceasloave si poze cu figura parintelu. A facut zeci de schite, insa rezultatul tot nu l-a multumit.

A avut un vis care i-a prevestit ce minune avea sa se intample! Si asta l-a marcat pentru tot restul vietii! De la experienta traita in urma cu 3 ani, picturile lui Florentin par sa fi prins viata.
Isi gaseste mai usor inspiratia, iar pensula pluteste pe bucatile de lemn.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.