INCREDIBIL. A devenit STRABUNICA la 28 de ani. Afla cum a fost posibil asa ceva!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 25 aug 2021, 05:10

Majoritatea tinerilor nu prea se grabesc sa-si intemeieze o familie decat dupa 30 de ani. Nu si Kelly Baker care a devenit strabunica la varsta de 28 de ani.

Cum a fost posibil asa ceva? Simplu! Kelly Baker, 28 de ani, s-a casatorit in 2010 cu Bob Baker, 68 de ani. Desi diferenta de varsta dintre cei doi soti nu este de neglijat, ambii soti sustin ca se iubesc la nebunie. Bob Baker a venit cu un bagaj mare in familie.

Barbatul are trei copii dintr-o casatorie anterioara. Cel mai mic dintre copiii sai este cu zece ani mai mare decat tanara lui sotie, Kelly.

Fiecare dintre copiii lui Bob are la randul sau cate trei copii. Prin urmare, Kelly s-a trezit la o varsta frageda nu doar mama vitrega, dar si bunica. Insa, cireasa de pe tort acum urmeaza caci, de curand, cea mai mare dintre nepoate a devenit mamica.

Kelly Baker declara ca este in culmea fericirii ca a devenit strabunica la o varsta atat de frageda. “ Un copil este o bucurie in orice familie ” a declarat Kelly pentru Daily Mail care ii trateaza pe copiii si pe nepotii sotului ei ca si cum ar ai ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.