Incredibil! A reusit sa slabeasca jumatate din greutatea corporala!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:58

De profesie make-up artist, Simone a acordat atat de multa atentie oamenilor incat a uitat sa aiba grija de ea.

Acesta este cel mai rau lucru care se poate intampla oricui. Atunci cand a ajuns la greutatea de 169 kg, a inteles ca este necesar sa aplice cateva schimbari in viata ei.

Pentru a face cea mai mare schimbare din viata ei a avut nevoie de 11 luni. Aceasta este o imagine care vorbeste de la sine, inainte de schimbare si dupa.

In timpul acestui proces a reusit sa scape de aproximativ 86 de kg.

Da, ai inteles bine. Aproximativ jumatate din greutatea sa initiala.

Unul dintre principalele motive pentru care a reusit sa scape de kilogramele in plus a fost reprezentat de eliminarea completa a alimentelor procesate din dieta sa. Ea a inceput sa manance exclusiv alimente sanatoase. Acest obiectiv a fost atins in principal datorita determinarii sale de a limita aportul alimentar si de a alege alimente sanatoase. De asemenea, a inceput sa frecventeze cu regularitate o sala de sport si sa manance numai alimente proaspete.


Piureuri de fructe (Smoothies) –  Oamenii in forma si sanatosi nu-si pot imagina diminetile fara aceste bombe de vitamine si de sanatate. Poti gasi diferite retete de smoothie-uri sau poti sa creezi chiar tu unul. Ea a folosit in general fructe de padure, mango, banane si fructul... afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”