INCREDIBIL: A slabit 107 kilograme, dar vrea sa fie din nou GRASA! "Nu imi place cum arat"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:52

Poate parea incredibil, insa este adevarat: o femeie din Marea Britanie, care a reusit sa slabeasca 107 kilograme, regreta acum vremurile in care era grasa.

Wanda Sohal, in varsta de 40 de ani, cantarea in 2010 nu mai putin de 170 de kilograme si avea o talie de 165 de centimetri. Femeia are acum 63 de kilograme si arata foarte bine, insa, spre surprinderea tuturor, spune ca se uraste atunci cand se vede in oglinda.

"Imi iubeam mai mult corpul atunci cand eram grasa pentru ca nu aveam acest exces de piele care ma face sa par batrana.

Nu ma intelegeti gresit, sunt mandra ca am reusit sa slabesc atatea kilograme, insa nu imi place deloc cum arat acum. Visam sa port bikini, dar nu pot, pielea imi atarna inestetic", spune Wanda.

Ea a adaugat ca nu este multumita nici de felul in care arata podoaba ei capilara acum si ca ii este dor de sanii ei mari.

"Acum am 63 de kilograme si, in ciuda problemelor pe care le-am avut dupa operatie, ma simt bine, sunt sanatoasa tun.
Totusi ramane problema pielii. Aceasta este si cauza pentru care m-am despartit de prietenul meu. Viata mea sexuala a fost afectata pentru ca imi era rusine sa ma mai dezbrac. Sper insa sa rezolv aceasta problema prin intermediul unei operatii si sa am un viitor fericit", a declarat Wanda.

Iata cum arata inainte:


Si cum arata acum:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta