INCREDIBIL! A tras un Mercedes de 1.6 tone CU OCHII VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:14

Cu putin exercitiu la sala oricine poate sa-si modeleze si sa obtina picioare sau maini mai puternice.

Acelasi lucru nu este valabil si pentru ochi insa, ceea ce face ca performanta reusita de un chinez sa fie si mai impresionanta.

 

Pe 28 aprilie, Yang Guanghe a reusit sa traga un Mercedes de 1.6 tone doar cu ajutorul ochilor, si asta in ciuda faptului ca el insusi nu cantareste mai mult de 45 de kilograme.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Guanghe

si-a antrenat ochii timp de 10 ani si a facut acest lucru pentru a demonstra ca toate partile corpului uman pot fi puternice.

 

"Oricine isi poate folosi partile mai rezistente ale corpului pentru a-si arata forta. Specialitatea mea este insa utilizarea partilor mai moi pentru a face lucruri formidabile. Cred ca tragerea masinii este cel mai spectaculos lucru realizat de mine pana acum. Trebuie antrenament de ani de zile pentru a putea face astfel de lucruri", spune Yang Guanghe.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.