Incredibil! Alexandru Conovaru este ruda cu fotbalistul Cannavaro, de la Real Madrid!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

Alexandru Conovaru, actorul din “DISCOTE-K”, show-ul de comedie care se difuzeaza in fiecare sambata, de la ora 21.30, la Kanal D, are o genealogie uluitoare.

Alex Conovaru spune ca este “o amestecatura de rase”, originile familiei sale pleacand din Ungaria si Germania si avand ramificatii pana in Italia. Mai mult, Conovaru este, se pare, ruda cu celebrul fotbalist Cannavaro, de la Real Madrid.

“Strabunica era nemtoaica, strabunicul era ungur. Bunica paterna l-a facut pe tata cu un moldovean din Dorohoi, care a avut mai multe neveste, bunica-mea fiind prima. Tata s-a casatorit cu o ardeleanca, si asa am venit eu pe lume.

Cand lucram pentru emisiunea, am primit o scrisoare de la o telespectatoare din Iasi care imi spunea ca pe ea inainte de casatorie o chema. Mi se parea incredibil, pentru ca noi am tot cautat originile neamului nostru, nu foarte numeros, si credeam ca suntem singurii. Asa am dat peste tot felul de surprize”, a declarat Alex Conovaru.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16767119/1/media-141105086879133700.jpg
Acesta a precizat ca a mers la doamna respectiva, Silvia, la Iasi, si, intr-adevar, a descoperit ca este o verisoara de gradul doi de-a tatalui sau.

Dar surpriza – surprizelor a venit cand a aflat ca are o ruda celebra in lumea sportului international: “Din ceea ce mi-a spus un straunchi de-al meu, fotbalistul Cannavaro, castigator al Balonului de Aur, fost capitan al nationalei Italiei si fost jucator la Real Madrid, ne este ruda. O ruda de-a noastra a plecat in Italia cu multi ani in urma si si-a schimbat numele din in. Cand a jucat Steaua in grupa cu Real Madrid si a venit la aeroport, la Bucuresti, acest Cannavaro a spus ca are origini romanesti.
Insa, pe atunci, nu stiam povestea familiei noastre, am aflat-o ulterior”
, a declarat Alexandru Conovaru.

Intalnirea cu Octavian Strunila pentru proiectul “Discote-K” de la Kanal D a constituit un alt moment de coincidente surprinzatoare.

“La proiectul am aflat ca sunt ruda si cu Octavian Strunila, el fiind din Dorohoi. Tot de la doamna Silvia am aflat. Ea, tinand legatura cu mama, a descurcat toate neamului Conovaru”, a declarat, amuzat de aceasta situatie insolita, actorul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe Alexandru Conovaru il puteti urmari in roluri care de care mai nebune, in show-ul de comedie “DISCOTE-K”, difuzat in fiecare sambata, de la 21.30, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.