INCREDIBIL! Amendat pentru ca a...JIGNIT un catel

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 23:00

Va mai aduceti aminte pe Bubico? Ei bine, Caragiale ar fi mandru sa vada ca schita lui s-a pus in scena, fara voie, in plina strada!

Doar ca de aceasta data nu catelul a zburat pe geam, ci omul s-a ales cu o amenda! Ce daca a trecut un veac de cand Bubico a devenit personaj cu acte in regula? Schita lui Caragiale este la fel de actuala si acum. Cu atat mai mult cu cat nici macar personajele nu stiu ce ii asteapta! Doar ca schita noastra este usor adaptata, iar batranelul nu se afla in tren, ci pe strada.



Tocmai atunci trecea si „Bubico" al nostru, cu stapana lui. Ca a sarit catelul pe batran, n-ar fi fost mare paguba! Ca s-a speriat omul, iarasi n-ar fi fost o asa de mare problema! Insa, bietul om nu mai este la prima tinerete. Asa ca, luat prin surprindere de patruped, batranul a scapat o injuratura de toata frumusetea.

Omul nostru nici n-a apucat sa o vada pe stapana cainelui.
Pacat! Pentru ca stapana l-a vazut, dar l-a si auzit! Si n-a fost singura! Un politist plin de elan s-a gandit ca batranul merita o amenda zdravana pentru atitudinea lui. Batranul a avut nevoie de ajutorul mai multor oameni pentru a scapa de patruped.

Cativa trecatori au alungat cainele si l-au ajutat sa se ridice. Dupa asa o patanie, batranul s-a dus direct la Judecatorie, sa depuna plangere pentru anularea amenzii.
Pentru ca, nu-i asa, cine-a mai auzit de amenzi date pentru jignirea unui caine!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: