INCREDIBIL: Are o BURTA de 2.4 metri diametru, dar acest lucru ii convine! Vezi ce face femeia asta cu abdomenul ei URIAS

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

Gayla Neufeld, in varsta de 52 de ani din Statele Unite, sufera de obezitate morbida si se mandreste cu acest lucru.

Femeia a avut inca din copilarie probleme cu greutatea, cantarind la varsta de 8 ani nu mai putin de 82 de kilograme. Daca initial ii era rusine de felul in care arata, a ajuns acum sa isi iubeasca corpul, desi are 190 de kilograme iar diametrul burtii ei depaseste 2.4 metri.

Ce este grav este faptul ca sotul ei, in varsta de 54 de ani, ii intretine stilul de viata nesanatos, ii spune ca arata bine si o indoapa cu mancare.



"Aceasta femeie este iubirea vietii mele! Primul lucru care m-a atras la ea este chipul, are cel mai frumos chip pe care l-am vazut vreodata! Urmeaza burta, care vine ca un bonus. O iubesc asa cum e", spune barbatul.

Acesta sustine activitatea sotiei, care activeaza intr-un grup online unde barbati cu fetisuri pentru femeile grase platesc pentru a-i vedea proportiile imense in fata camerei web.

"Barbati din intreaga lume mi-au spus ca sunt foarte atragatoare, ca sunt atrasi fizic de mine si ca am o burta perfecta.
Acest lucru mi-a dat incredere, e magulitor", a declarat Gayla.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”