Incredibil! Au chemat preotul sa sfinteasca mesele de biliard

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 17:20

In goana dupa bani, unii afaceristi romani ajung sa apeleze la divinitate. Asa ca nu mai tin cont de tipul de activitate pe care il au si cheama preotii pentru a le face slujbe.

Pare o slujba de sfintire ca oricare alta.  Preotii isi fac treaba si mai multi credinciosi se inchina. Nimic nu pare iesit din comun.

La un moment dat, pe filmare se vede clar unde se tine slujba- intr-o sala de jocuri, printre mese de biliard. Ca doar afacerea-i afacere si trebuie sa aduca profit. Asa ca patronul a chemat doi preoti  ca sa inceapa cu dreptul.

Priviti cat de bine sunt aranjate bilele pe mesele de biliard, parca asteapta sa fie stropite cu apa sfintita! Odata sfintite mesele de biliard, preotul ii stropeste cu aghiasma si

pe cei prezenti la inaugurarea salii de jocuri, printre care se afla si presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Patronul  localului, se pare ca este un apropiat de-al politicianului si l-a chemat pe acesta sa taie panglica salii de jocuri. Nu stim daca la final Sorin Frunzaverde a participat la o partida de billiard.

Cert este ca binecuvantarea divina de la inaugurare nu l-a aparat pe politician de vizita mascatilor de saptamana trecuta. Acesta este cercetat sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta care vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale din 2014.

 

Taguri: