INCREDIBIL! Au jefuit un magazin sub ochii patronului, fara ca acesta SA OBSERVE VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 00:05

Ceasul era aproape de ora pranzului cand cei trei indivizi au intrat in acest magazin.

Primul, un barbat cu o haina lunga, in urma lui, o femeie cu ochelari de soare, care-si tinea geanta intr-o parte si o alta, satena, cu geaca scurta. Priviti ce au facut cei trei de cum au intrat in magazin! Fara sa atraga prea mult atentia asupra lor, cei trei s-au plimbat printre rafturile cu haine, au studiat atenti marfa, ca si cum cautau ceva anume. Asta pana cand barbatul se intoarce la raftul de unde plecase.
La fel fac si cele doua femei care-l insoteau.

Priviti cum individul scoate o camasa de pe raft si se preface ca o arata uneia dintre insotitoarele sale. Imediat, cei doi o cheama si pe a treia colega, care, la randul ei, scoate si ea haine de pe raft. Acesta este momentul in care hotii se uita dupa camerele de supraveghere.

Barbatul se inghesuie in colt pentru a nu intra in raza camerei de supraveghere, timp in care femeia ii tine paravan o camasa pentru ca individul sa ascunda sub haina lunga cat mai multe produse.
Ca si cum nimic nu s-a intamplat, in urmatoarele doua minute, cei trei se prefac ca probeaza haine si mimeaza un schimb de replici.

Dupa ceva timp, barbatul repeta schema de mai devreme. Se retrage in acelasi colt, femeia ii tine paravan cu o alta camasa, in timp ce el ruleaza o pereche de pantaloni si o ascunde in haina. Dupa ce si-au facut plinul, cei trei hoti parasesc linistiti magazinul chiar pe sub nasul patronului.
Cand omul a vazut imaginile de pe camerele de supraveghere, hotii erau deja plecati. Acum, cei trei indivizi sunt cautati de politisti.


 

Taguri: