INCREDIBIL Barbatul care si-a ucis nevasta, a transat-o si a dat-o la caini a primit o oferta de angajare. Cine vrea sa faca un contract cu criminalul

Autor: L.S.
Actualizat: 31 aug 2020, 13:50

Portarul brazilian Bruno Fernandes, condamnat la peste 20 de ani de închisoare pentru asasinarea fostei sale logodnice, a primit o ofertă de la un club

Portarul brazilian Bruno Fernandes, fostul căpitan al echipei Flamengo şi condamnat la peste 20 de ani de închisoare pentru asasinarea fostei sale logodnice, a primit o ofertă de la un club din divizia regională a statului Minas Gerais, conform preşedintelui grupării Pocos de Caldas FC, citat de agenţia spaniolă EFE.

Fotbalistul, în vârstă de 34 de ani, a beneficiat de o decizie judiciară adoptată în luna iulie şi care îi permite să efectueze pedeapsa într-un regim semi-deschis după uciderea fostei sale logodnice Eliza Samudio în 2010.

Preşedintele clubului Pocos de Caldas FC, Paulo Cesar da Silva, a afirmat pentru site-ul de informaţii Globoesporte că Bruno este noul jucător al echipei, adăugând totodată că angajamentul nu a fost semnat încă.

Conform clubului, jucătorul va avea nevoie de o autorizaţie din partea justiţiei pentru ca el să poată fi transferat în localitatea Pocos de Caldas.

Portarul, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat în 2010 şi condamnat în 2013 pentru asasinarea modelului Eliza Samudio, cu care avea un copil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: telekomsport.ro

Citeste si: Până unde ești capabil să iubești, în funcție de zodie – Trei zodii nu se vor speria de nimic!

Citeste si: Legea Educatiei Nationale- inceperea anului scolar in a treia saptamana din septembrie. Ce vrea fostul ministru al Educatiei sa propuna

Citeste si: Piata Unirii din Bucurestii nu va mai arata ca acum. Ce se intampla, incepand de azi

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.