Incredibil!Carmen Serban, relatie amoroasa cu o femeie? Uite ce spune artista

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:36

carmen Serban este acuzata de o tanara ca a avut o legatura amoroasa cu ea si nu vrea sa recunoasca.

Carmen Serban i-a dat replica celei care o acuza de lesbianism. Ana sustine ca a cunoscut-o pe Carmen Serban in momente mai mult decat de prietenie si ca artista a vrut sa aiba o relatie cu ea, ceea ce s-a intamplat, sustine tanara. Insa dupa numeroase momente amoroasa petrecute impreuna cu Carmen Serban, aceasta s-a hotarat s-o paraseasca deoarece artista ar fi devenit violenta.

Carmen a negat toata povestea cu Ana.
Ea spune ca a cunoscut-o intr-adevar pe ea drept fana ei cea mai infocata pe care a ajutat-o, dandu-i haine deoarece arata ca o boschetareasa. Ana sustine ca la inceput cele doua s-au vazut pe webcam si au vorbit despre relatiile lui carmen, despre calatoria in America. Noi ne-am cunoscut la Piatra-Neamt, unde a zis ca vrea sa ne vedem, adica la un motel. A venit cu masina ei. Am urcat in camera de hotel, am vorbit, am mancat, am iesit in oras.
Am fost si la biserica si la o clarvazatoare.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.