Incredibil cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru aniversarea de șase ani a fiicei sale! Suma este de ordinul miilor

Autor: Lavinia Medrea

Incredibil cât a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru aniversarea de șase ani a fiicei sale! Suma este de ordinul miilor

Sursa: Instagram Bianca Drăgușanu

De curând, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani. Mama micuței s-a ocupat personal de petrecere și s-a asigurat că nu-i lipsește nimic în această zi specială.

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani cu puțin timp în urmă, astfel că mama ei s-a ocupat de o petrecere aniversară, în stilul ei luxos, caracteristic. 

Ce sumă a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru aniversarea fetiței ei

Bianca Drăgușanu a mărturisit, pentru o publicație din România, că petrecerea Sofiei a costat în jur de 6.000

de euro. Micuței nu i-a lipsit nimic și, de asemenea, a apărut alături de mama ei în ținută asortate.

„I-am luat tot ce și-a dorit. Nu-i lipsește nimic. I-am făcut petrecere mare, cu vreo 60 de invitați”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav în prima zi de școală a fiicei lor. Imaginile vorbesc de la sine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă a avut o petrecere nelipsită de lux și de invitați, un important personaj a lipsit de la aniversarea Sofiei: Victor Slav, tăticul ei. Bianca Drăgușanu a fost însoțită de Gabi Bădălău la petrecerea fiicei sale.

De ce nu a venit Victor Slav la petrecerea aniversară a Sofiei

Bianca Drăgușanu a mărturisit că l-a invitat pe Victor Slav la petrecerea aniversară a fetiței lor, dar se pare că fostul prezentator „Bravo, ai stil” nu a venit pentru că s-ar fi ocupat și el de următoare petrecere de aniversare a

Sofiei, care urma să aibă loc chiar a doua zi.

„Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate... nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal.

Citeste si: Ce are de spus Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la mai mulți ani de la despărțire: „La mine, dacă ai o bilă neagră, rămâne, nu se schimbă nimic”

Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere.

Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.