Incredibil cât a costat colierul cu diamante pe care Roxana Dobre l-a purtat la nunta cu Florin Salam! Suma este colosală

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 mar 2023, 01:05

Incredibil cât a costat colierul cu diamante pe care Roxana Dobre l-a purtat la nunta cu Florin Salam! Suma este colosală

Sursa: Instagram

Roxana Dobre și Florin Salam s-au căsătorit, după opt ani de relație. Cei doi și-au îndeplinit și această dorință, având alături de ei cele mai importante persoane din viața lor. Cei doi miri au cheltuit o adevărată avere pentru petrecere, dar rezultatul a fost pe măsură.

Miercuri, 1 iunie, Roxana Dobre și Florin Salam și-au unit destinele. Cei doi au dat o petrecere fastuoasă la un local de fițe din Mamaie, unde au avut 350 de invitați.

Pentru ca lucrurile să decurgă așa cum trebuie, mirii s-au ocupat de tot, iar ținutele lor au ieșit în evidență încă din primele clipe. Roxana Dobre s-a făcut foarte repede remarcată și datorită colierului cu diamante pe care l-a purtat în ziua cea mare.

Citeste si: Imagini senzaționale din culisele nunții de sute de mii de euro a lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Manelistul a întreținut atmosfera la propriul eveniment

Conform Spynews.ro, după ce Roxana Dobre a decis să își personalizeze colierul la o bijuterie de lux, aceasta a fost nevoită să scoată din buzunar între 5.000 și 6.000 de euro.

Cu toate acestea, niciun sacrificiu nu a fost prea mare, deoarece aceasta a vrut să se asigure că ziua cea mare va fi perfectă.

Ce a spus Roxana Dobre despre marele eveniment?

Înainte de nuntă, Roxana Dobre a oferit mai multe detalii despre evenimentul care urma să aibă loc, mai ales că ziua ei de naștere era la doar două zile distanță.

„Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem și cununie civilă și cununie religioasă. Pe 3 iunie este ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci. Ne dorim să fie ceva restrâns.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dacă tot sărbătorim ziua mea, am zis de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”,

a declarat soția lui Florin Salam.

Jador, unul dintre invitații speciali de la nunta anului

Jador s-a numărat printre invitații de la petrecerea de nuntă și, pe cât de tare s-a distrat, pe atât de repede a trebuit să plece de la petrecere. Artistul nu a putut să se bucure foarte mult de cele întâmplate, deoarece un concert îl aștepta.

Citeste si: Câți bani a putut să-i lase Jador lui Florin Salam la nuntă. Suma este colosală

„Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el.

Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui.

Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, a spus Jador, conform Cancan.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.