Incredibil cât a plătit un bucureștean pe un pahar de bere, în Mamaia! A crezut că e o greșeală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2024, 11:19

Cât a plătit un bucureștean pentru un pahar de bere, în Mamaia

Sursa: PixaBay

Prețurile mari i-au speriat pe românii care și-au petrecut minivacanța de Sf. Maria pe litoralul românesc. Cu toate acestea, băuturile au fost la cea mai mare căutare, în special berea.

Cu ocazia minivacanței ce abia a trecut, românii au luat cu asalt stațiunile de la malul Mării Negre. Cei mai mulți au ales să se răcorească pe plajă cu un pahar de bere rece, însă prețul i-a lăsat cu gura căscată. Un bucureștean a crezut că este o eroare când a scos din buzunar 15 lei pentru un pahar de bere, în Mamaia.

Citește și: De ce ceapa din Thasos a devenit favorita turiștilor români. Aceștia o consideră un adevărat deliciu: „Eu mereu cumpăr ceapă din Grecia”

Cât costă o bere la pahar în Mamaia

Peste 100.000 de turiști au năvălit în stațiunile de pe litoralul românesc în minivacanța de Sf. Maria Mare

Mâncarea și băutura, pe lângă unitățile de cazare și drum, le-au scos din buzunar românilor mai mulți bani decât se așteptau. Cu toate acestea, orice plăcere este uneori și vinovată. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit gândul.ro, un bucureștean a plătit pentru un pahar de bere nici mai mult, nici mai puțin de 15 lei pe o plajă din Mamaia. De asemenea, un frappe costa 30 de lei. 

Citește și: Cât costă o porție de hamsie pe litoralul Mării Negre, în minivacanța de Sfânta Maria! Prețurile nu sunt deloc mici

Pentru două frappe-uri și o bere, românul a scos din buzunar 75 de lei, dar să nu uităm de șezlong, pentru care a mai plătit încă 50 de lei. Astfel, o dimineață pe plajă l-a costat 125 de lei, iar ziua abia începuse. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.