INCREDIBIL! CAZUL unei femei care A TRAIT pana acum cu o TUMOARE ABDOMINALA de 18 Kilograme

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 21:25

O femeie din Alba care are o tumoare abdominala ce cantareste 18 kilograme va fi operata de catre o echipa de medici a Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, condusa de profesorul Mihai Lucan, care afirma ca interventia este una complicata si va dura cateva ore.

 Seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, Mihai Lucan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca tumoarea este una dintre cele mai mari pe care a intalnit-o in viata sa si nu se stie daca este benigna sau maligna.

"Vom extirpa o tumoare abdominala gigant cu o greutate de 18 kilograme la o femeie de 71 de ani. Tumoarea are, probabil, ca punct de plecare zona genitala si cantareste un sfert din greutatea corporala a pacientei.
Se intinde de la inima pana la pelvis. E una dintre cele mai mari pe care am intalnit-o in viata mea, nu stim daca e benigna sau maligna si nu stiu daca operatia se va termina numai cu scoaterea tumorii sau presupune si extirparea altor organe. Operatia e complicata, pot aparea probleme la o asemenea operatie", a spus Lucan.

Acesta a afirmat ca pacienta s-a prezentat la medic adusa de fiica sa, pentru ca "mergea foarte greu si nu putea sa isi lege sireturile".


"O vecina mai glumeata a intrebat-o daca nu cumva e cumva gravida”, a adaugat seful Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj.

Potrivit lui Lucan, operatia va fi realizata de o echipa de patru medici si va dura cateva ore. Maria Nistor, pacienta care va fi operata, a spus ca a simtit cum ii creste burta din luna noiembrie a anului trecut si ca a inceput sa aiba dureri.


"De la Craciun au inceput durerile si am vorbit cu fiica mea si am venit la medic si mi s-a spus ca trebuie sa ma operez. Am emotii legate de operatie, dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ma fac bine", a spus femeia, care locuieste in comuna Galda de Jos, judetul Alba.( sursa Mediafax)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.