INCREDIBIL. Ce a ajuns să facă astăzi Rodica Popescu Bitănescu, după ce a ieșit din lumina reflectoarelor?

Autor: Amalia Georgescu
Rodica Popescu Bitănescu, actriță de comedie
Sursa: Instagram

Ce face astăzi Rodica Popescu Bitănescu? Incredibil cu ce se ocupă după ce a ieșit din lumina reflectoarelor. Actrița a dezvăluit totul.

Ce a ajuns să facă astăzi Rodica Popescu Bitănescu? Nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la lumea fascinată a teatrului. Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, actrița a făcut o serie de dezvăluiri emoționante în legătură cu viața ei profesională.

Ce face astăzi actrița Rodica Popescu Bitănescu? Iată cu ce se ocupă în prezent

Actrița Rodica Popescu Bitănescu este cunoscută de o țară întreagă, având în vedere că are o carieră de mai bine de 60 de ani pe scena teatrului românesc. S-a făcut remarcată în nenumărate piese de teatru, dar a devenit cunoscută și în urma aparițiilor televizate. Râsul ei plin de viață este molipsitor și inconfundabil, astfel că publicul din România o asociază pe actrița Rodica Popescu Bitănescu cu acest râs colorat și care stârnește automat amuzamentul celor din jur.

Rodica Popescu Bitănescu, actrița care a pus un zâmbet larg pe fața celor care au văzut-o urcând pe scenă, s-a retras din lumina reflectoarelor în ultimii ani, chiar ea afirmând că în viața fiecărui actor există un moment în care alege să apară ceva mai puțin în fața publicului. Cu toate acestea, actrița Rodica Popescu Bitănescu nu a pierdut legătura cu domeniul de activitate, ci a decis să abordeze o altă latură.

Astfel, actrița Rodica Popescu Bitănescu este acum un dramaturg și un regizor de succes. Scrie piese de teatru și le pune în scenă, recunoscând că este un regizor destul de exigent. 

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rodica Popescu Bitănescu a afirmat că și-ar fi dorit o carieră în dramaturgie și ca regizor, asta dacă nu ar fi fost să devină actriță.

„De dramaturg. Am un simț al montajului la film. Am un simț extraordinar fără nicio școală, fără nicio pregătire. Cred că aș fi fost o bună regizoare de film. Dacă ar fi să o iau de la început mi-ar plăcea să fiu dramaturg, simt foarte bine oamenii, am niste simțuri care nu mă înșală. (...).  M-am abiționat să scriu piese de teatru și să le pun în scenă.

Am scris teatru pentru că am văzut că pot și ca să depind de mine, nu de regizori.(...). La o anumită vârstă apari mai rar (n.r la TV). Mi-a fost greu să renunț la anumite emisiuni. Sunt foarte riguroasă (n.r ca regizor) pentru că la început am fost slabă ca regizoare, mă jenam.”, a spus Rodica Popescu Bitănescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: CITEȘTE: Rodica Popescu Bitănescu a încercat să se SINUCIDĂ de mai multe ori! Motivul ireal a ieșit la iveală abia acum: „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor...''

BIOGRAFIE Rodica Popescu Bitănescu. Ce vârstă are actrița și în ce filme a apărut de-a lungul carierei?

BIOGRAFIE Rodica Popescu Bitănescu. Actrița cunoscută de o țară întreagă a reușit să cucerească publicul cu talentul său. În vârstă de 82 de ani, Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai iubite actrițe de comedie din România, de-a lungul carierei interpretând roluri în diferite piese de teatru și filme. Printre cele mai cunoscute producții cinematografice în care a apărut se numără: „Harababura”, „Burebista”, „Miss Litoral” sau „Cucoana Chirița”. 

BIOGRAFIE Rodica Popescu Bitănescu. Actrița Rodica Popescu Bitănescu  s-a născut pe 5 august 1938 în Răsuceni, județul Ilfov. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din București cu nota 10 și și-a dedicat întreaga viață actoriei. 

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a impresionat de-a lungul timpului pentru că în fiecare rol interpretat a pus pasiune și nu de multe ori a pus actoria pe primul plan în viața ei.

Rodica Popescu Bitănescu s-a căsătorit cu Mircea Bitănescu, povestea lor de dragoste fiind una fascinantă. Deși iubirea celor doi a stârnit multe invidii, formând un cuplu solid, cei doi nu au avut copii. Întrebată de ce nu a devenit mamă, Rodica Popescu Bitănescu nu a găsit o explicație pentru acest lucru, actrița considerând că așa s-au așezat lucrurile în viața ei.

Citeste si: ADEVĂRUL despre scenele nud din cariera Rodicăi Popescu Bitănescu: „Arătam foarte bine!” Ce s-a întâmplat după ce a renunțat la haine?

 

Taguri: