Incredibil ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Se întâmplă la scurt timp după descalificare: „Totul se întoarce în viață”

Autor: Diana Ghita

Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Cosmin, după descalificare

Sursa: Instagram Cosmin Radu

Cosmin a fost descalificat în Gala de duminică, 16 iunie, a emisiunii „Casa iubirii”, iar la scurt timp după acest eveniment, pe rețelele sociale a apărut un adevărat val de reacții.

Luni, 17 iunie, imediat după descalificare, Cosmin a postat pe Instagram un mesaj în care a vorbit despre parcursul lui în „Casa iubirii” și despre cât de norocos a fost să o întâlnească pe Ștefania, cu care speră să continue relația și în afara emisiunii.

Ce mesaj a postat Cosmin, după descalificare

Pe pagina lui de Instagram, fostul concurent a postat două fotografii făcute în ultima lui zi petrecută în competiție, în descrierea cărora a scris:

„Drumul meu în „Casa iubirii”, după cum ați văzut, s-a încheiat. Pot spune că a fost o experiență pe care nu o voi uita, o experiență care a ajutat la dezvoltarea mea personală și m-a făcut mai atent la persoanele care mă înconjoară.

Dar cel mai important pentru mine este faptul ca am întâlnit o fată cu totul specială, o fată care mi-a dat lumea peste cap și a reușit să scoată din mine dragostea pe care nu știam să o am.

Indiferent de cum vor decurge lucrurile, în inima mea va rămâne pentru totdeauna. Love you, Ș!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

Ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”, după descalificare

Mulți dintre fanii lui Cosmin au fost înduioșați de mesajul lui și i-au transmis numeroase mesaje de încurajare, după descalificare.

Aceștia par să creadă teoria lui, conform căreia nu el ar fi divulgat informații din cadrul emisiunii, ci o altă concurentă l-ar fi sabotat.

„Cosmin, se vede cu ochiul liber cine a făcut asta! Trebuie doar să fii atent la detalii! Încearcă să îți demonstrezi nevinovăția! Fii tare! Ștefi te iubește și îți este alături!/ Îmi pare rău Cosmin, dar o să fie bine… Sper ca tu și Ștefania să fiți împreună în afara casei!/ Totul se întoarce în viață”, sunt

câteva dintre mesajele fanilor tânărului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cosmin Radu (@cosmin.csr)

Totuși, pe de altă parte, există și persoane care nu îl cred pe Cosmin și care, în comentariile postării, i-au adus critici dure acestuia, pentru încălcarea regulamentului.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”

„Tu ești un mincinos, nu ai recunoscut nici când ai sărutat-o pe Joiana în spatele camerelor. Dacă o iubeai pe Ștefania, nu aveai amantă. Te-au interesat doar banii/ Ai greșit- ai plătit scump. Ți-ai făcut-o cu mâna ta. Acum rămâi cu cine ai purtat acea conversație. Așa este în viață/ Poate că pare nevinovat, dar atitudinea lui spunea altceva. Când ești acuzat pe nedrept faci mai multă gălăgie. El parcă și-a acceptat soarta și cam atât”, au transmis alți internauți.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.