Incredibil ce a facut Culita in lipsa lui Iancu Sterp! Cum l-a surprins pe acesta: ''Lipsesc o zi si...''

Author: O.P.

Incredibil cum l-a surprins Iancu Sterp pe fratele sau, Culita.

Iancu a lipsit cateva zile de acasa, acesta fiind ocupat cu filmarea si lansarea celui mai nou videoclip al lui Emy Alupei. Cei doi sunt protagonistii unei piese de dragoste, lucru care a starnit multa curiozitate in randul fanilor. Sunt sau nu cei doi impreuna?

Citeste si: Mesajul dur al lui Raed Arafat pentru cei care spun ca pandemia este o farsa: "Sa priveasca in ochi familiile"

Desi cei doi nu au recunoscut relatia, fanii cu observat clar chimia dintre doi, care se vede si in videoclip. 

Cand Iancu s-a intors acasa de la Bucuresti, l-a gasit pe fratele sau Culita Sterp cu masina lovita. 

''Lipsesc o zi si uite ce gasesc'', i-a spus Iancu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Iancu Sterp si Emy, impreuna?

Acestia au petrecut un intreg weekend impreuna, doar ei doi, Iancu ramanand la Emy peste noapte. Desi au negat ca ar fi impreuna, atingerile din videoclipul proaspat lansat de Emy spun altceva. Se vede clar ca intre cei doi exista o chimie reala. Dovada stau cadrele din videoclip si modul in care cei doi se privesc. 

Citeste si: Iancu Sterp, surprins in ipostaze neasteptate, la scurt timp de la despartirea de iubita lui, Denisa! Iata cu ce se ocupa de cand a revenit acasa, in Hateg!

Desi sustin ca nu sunt impreuna, Emy si Iancu au toate sansele sa formeze un cuplu in viitorul apropiat, spun fanii celor doi. Iata cateva imagini din videoclipul ''Karma'', lansat recent de Emy. 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.