Incredibil ce a spus Virginia despre Patrick! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți de la ”Casa iubirii”

Autor: Diana Bostan

Patrick a fost deranjat de afirmațiile Virginiei.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Patrick și Virginia au uitat de orice prietenie. Iată ce au de împărțit cei doi concurenți!

După gala incendiară de duminică, Patrick a adus în discuție unele afirmații făcute de Virginia la adresa cunoașterii sale. Acesta nu înțelege de ce Virginia a simțit nevoia să spună despre el că este sub papuc.

Citește și: Schimbare de look pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea emisiunii “Casa iubirii” a renunțat la părul lung

Patrick și Virginia au uitat de orice prietenie

Mai mulți concurenți din casă sunt de părere că Patrick s-a schimbat de la venirea Biancăi, aceasta fiind motivul pentru care concurentul nu mai salută fetele ca înainte și nu mai interacționează cu ele.

Bianca a dezvăluit faptul că s-a simțit prost pentru modul în care Patrick a fost etichetat de colegii săi și că nu asta a fost intenția ei.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală

Bianca: Și pe post am văzut exagerările mele. Nu sunt deloc mândră de felul în care reacționez când am supărările pe care le-am avut. Chiar îmi pare rău că te-am pus în situația asta, îmi pare rău dacă te-am pus în situații în care colegii noștri și telespectatorii să considere anumite lucruri greșite despre tine. Niciodată nu mi-ar plăcea ca partenerul de lângă mine să fie pus într-o situație proastă din cauza mea.

Mi-aș dori să-l ridic, nu să-l cobor.

Patrick susține că lui nu i s-a părut a fi sub papuc, ci doar a încercat să o scoată pe Bianca dintr-o stare tensionată, motiv pentru care nu a simțit nevoia să se impună în vreun fel.

Virginia nu înțelege atitudinea lui Patrick

Văzând că Patrick a adus acest subiect în ediția de azi, concurenta a simțit nevoia să ofere și o explicație pentru vorbele sale. Aceasta este de părere că Patrick o trage la răspundere pentru faptul că i s-a părut că el ar fi sub papuc.

Virginia: Vai, da va marcat atât de tare vorba mea? Eu sunt singura din casă care a spus vorba asta.

E doar părerea mea. Greșită sau nu, e doar părerea mea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Citește și: Gagea ar „tânji” în continuare după Alexandra! Ce a observat Moldo în comportamentul acestuia atunci când vorbește despre fosta iubită

Patrick a sesizat faptul că Virginia este tensionată, motiv pentru care nu și-a dorit să dezbată prea mult acest subiect. Julia a intervenit în discuție și este de părere că Patrick s-a uitat la episodul greșit, fiind vorba de comportamentul lui de la intrarea Biancăi, nu doar de un singur moment.

Patrick: Despre subiectul ăsta cu sub papuc, o să vorbesc mâine. Se vede că Virginia este tensionată.

Virginia: Dar de ce o dai așa? Spui ca și cum voi explicați în fața mea. Că doar eu am zis chestia asta.

Julia: Patrick, te-ai uitat la episodul greșit. E vorba de comportamentul tău de la venirea Biancăi.

Sătulă de a da explicații pentru părerea ei, Virginia susține că poate avea orice părere, atât în ceea ce-l privește pe Patrick, cât și alți concurenți. Patrick a fost deranjat de afirmațiile Virginiei, considerând că a spus-o strategic.

Virginia: Expresia sub papuc o știe toată țara și pot s-o folosesc și pentru tine, și pentru alte 15 cupluri.

Patrick: Strategic mi se pare că ai spus-o.