Incredibil ce are Anca Serea în curte. Fanii au observat

Autor: Madalina Maftei

Incredibil ce are Anca Serea în curte. Fanii au observat

Sursa: Instagram Anca Serea

Anca Serea și-a surprins fanii din mediul online cu un detaliu incredibil. Ce au observat internauții în curtea vedetei?

Anca Serea și Adrian Sîna   trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani și au împreună patru copii. Dintr-un mariaj anterior, fosta prezentatoare Tv mai are doi copii. Artistul nu a făcut niciodată diferență între copii și îi iubește pe toți în mod egal. Recent, urmăritorii au observat un detaliu interesant în grădina lor.

Ce au observat internauții în curtea Ancăi Serea

Anca Serea are o familie numeroasă, iar timpul petrecut alături de cei dragi este cel mai important pentru ea, mai ales că soțul ei călătorește foarte mult în afara Europei, pentru a concerta. La un moment dat, s-a zvonit că Anca Serea și Adrian Sîna ar fi la un pas de divorț, semn că lucrurile nu merg prea bine între ei, deși, în urmă cu ceva timp, au declarat că urmează să se mute într-o casă nouă. 

Fosta prezentatoare Tv nu a lăsat loc de interpretări și a intervenit. Aceasta a precizat, într-un mesaj, cum stau lucrurile între ei.

”Regula principală e să nu se culce pe-o ureche nici femeia, nici bărbatul. Altfel ne plafonăm, ne plictisim… Pentru mine e foarte important să mă țină în priză și să știe ce să facă.

E un partener cu care nu mă plictisesc niciodată. Găsim tot timpul să facem ceva împreună, sau să mă agite cu ceva, chiar să mă și enerveze uneori”, spune bruneta, despre soțul ei, potrivit impact.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anca Serea, pusă la zid de prietenii virtuali. Gestul pe care l-a făcut în plină pandemie de coronavirus i-a înfuriat pe internauți

În urmă cu puțin timp, Anca a postat pe pagina de Instagram, la story, un filmuleț în care apare Adrian Sîna, în timp ce se joacă alături de cei mici fotbal. Însă, un detaliu care le-a sărit în ochi internauților, în mediul ambiental din grădina lor, a fost șemineul exterior, special pentru terasă, care lumina în întunericul nopții. 

Aceștia încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, chiar dacă asta înseamnă se strângă cu toții pe terasa din curte și să facă diferite activități.

Citeste si: Anca Serea, probleme grave de sănătate: ”Nu-mi mai simțeam mâinile și picioarele” Cu ce boala s-a confruntat