Ce face mama Geta atunci când se uită la Survivor România 2021. Iancu a luat-o prin surprindere

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 20 iul 2022, 21:10
Cum a fost surpinsă Mama Geta?

Mama Geta nu pierde nicio ediţie din Survivor România, este alături de Culiţă şi îl susţine cu sufletul la gură. În ediţia de aseară, Iancu a surpins-o pe mama Geta într-o postură incredibilă.

Mama Geta este alături de fiul ei, Culiţă Sterp, pe fiecare traseu de la Survivor România 2021. Aceasta îi este alături şi îl aşteaptă acasă cu marele premiu. Faimoşii au trecut prin momente dificile, au pierdut jocuri importante, iar după mult timp au câştigat jocul de recompensă, dar şi primul joc de comunicare.

Faimoşii au câştigat la dublu, jocul de recompensă şi de comunicare

Pentru Faimoşi, ediţia de aseară din Survivor România a fost cu adevărat un moment de sărbătoare, în sfârşit, după mult timp au câştigat jocul şi nu unul simplu. Faimoşii şi Războinicii au avut un duel greu, jocul de forţă a demonstrat că echipa roşie, în ciuda lipsei haranei, este mult mai motivată să câştige.

Faimoşii au câştigat jocul de forţă cu 10-1, un scor ne mai văzut până acum în acest sezon la Survivor România.

Echipa roşie a câştigat recompensa, un coş cu fructe, dar şi jocul de comunicare. Faimoşii au primit poze şi mesaje de la prieteni.

Deşi a fost un moment de bucurie pentru câştigători, partea cea mai grea a fost la consiliu, unde unul dintre Faimoşi a trebuit să părăsească competiţia, după ce au pierdut două jocuri de imunitate consecutiv.

Citeste si: Survivor Romania 2021 24 ianuarie. Cine a fost eliminat in ultima editie difuzata?

Echipa Faimoşilor, supusă la o nouă eliminare

În ediţia de aseară din Survivor România 2021, Faimoşii au trecut prin momente tesionate la consiliu, au fost puşi în postura de a elimina pe cineva din echipă. Trei concurenţi din echipa Faimoşilor au fost propuşi spre eliminare, Roxana Nemeş, Costi Ioniţă şi Alexandra Stan, care a fost nominalizată de concurentul cel mai votat de public, Zannidache.

Citeste si: Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Nemeş, Costi Ioniţă şi Alexandra Stan, propuşi spre eliminare

Întorsătură incredibilă la Survivor România 2021, deşi Alexandra Stan a rugat publicul ca ea să fie eliminată pentru că nu-şi mai găseşte locul în competiţie şi trage echipa în jos, spre surpinderea tutuor cel care a plecat acasă a fost Costi Ioniţă.

Costi Ioniţă este cel de-al doilea concurent eliminat de la Survivor România din echipa Faimoşilor, în urma voturilor pulicului, şi va pleca acasă.

"Cum să zic...nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. Cred că e foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. M-am simțit foarte bine aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care vor avea posibilitatea. Cam asta este. Eu merg înainte cu ceea ce am de făcut, o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe.”, a spus Costi Ioniță, concurent la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor.

Cum a fost surprinsă Mama Geta atunci când se uită la Survivor România

Mama Geta nu se dezlipeşte de televizor atunci când începe Survivor România, este alături de fiul ei, dar şi de echipa Faimoşilor. Însă, Iancu glumeţ din fire, a postat un clip pe contul său de Instagram la secţiunea story, în care a surprin-o pe mama Geta în timp ce mânca fast-food în pat.

"După cum vedeţi, mama Geta se îndoapă de la Mc, în timp ce fisu face foamea la Survivor", a spus Iancu amuzat de postura în care a fost surprinsă mama Geta.

 

Culiţă Sterp, urmează să devină tată

Faimoşii şi Războinicii au avut primul joc de comunicare de la Survivor România 2021. Culiţă şi-ar fi dorit să vorbească cu iubita sa, de care îi este foarte dor. Faimosul a mărturisit că iubita lui, Daniela Iliescu, va deveni mămică peste câteva luni şi îi este foarte greu că nu poate fi alături de ea în aceste momente importante.

Culiţă Sterp, speră să ajundă acasă până Daniela va aduce pe lume primul lor copil.

Citeste si: Prima reactie a lui Costi Ionita dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021! Ce mesaj a primit Faimosul imediat dupa eliminarea din competitie